Cara Delevingne – BOB Frisyrer

inlägget innehåller annonslänkar…

Hej vänner!

Hoppas ni har en underbar påsk. Jag satt och fick feeling på Cara Delevingne. Som ni vet har hon klippt av sig håret och blivit platinum blond. Men när jag sökte runt på nytagna bilder på henne så slog det mig att hon har en bob-frisyr men visar upp olika stylingar som jag blev inspirerad utav. Många tror att om man klipper av sig håret så finns det bara en frisyr men det är verkligen inte sant, kolla in här:

Min favorit är ”Textur” när halva sidan dras bakom örat och håret är lätt vågigt. 

Även fast jag faktiskt tycker att den plattade, lite längre boben med mittbena är riktigt snygg (t.v) så kan jag inte hjälpa att jag tycker hon passar bäst i en lob (t.h). Vad tycker ni, ska hon behålla den platinablonda boben eller låta håret växa ut? Det känns lite som att hon vill förnya och komma ifrån den naturliga looken, men för mig kommer hon alltid vara snyggast i den ljusbruna/mörkblonda looken:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Allt ser bra ut på henne.

  Oscar Sigge 2017-09-04 12:07:26 http://www.lanme.se/snabblan/
  Svara
 • Hej grymmaste Elin! Både Cara och Katy Perry har snaggat av sig till en superkort blond pixiecut! Och Kristen med sedan tidigare som sagt:) Trendalert!

  Elin 2017-04-18 08:00:29
  Svara
 • Hej Elin,
  Jag skriver till dig i hopp om att få lite hjälp. Jag har rådfrågat min frisör som dessvärre inte har något i ”sortimentet”på sin salong som passar min situation. Jag har i nuläget normalt hår, är naturligt blond men går till frisören var 2-3 månad för att hålla håret i en snygg, kallare sandblond/beige ton. Håret är klippt i en lob (inspo från dig…). Skulle säga att jag har ett typiskt, skandinaviskt ”fint” hår med ”normalt slitage”. Jag har dessvärre den topp 3 kassaste huden i Sverige vilket har lett till att jag nu ska börja äta Isoretinoin (Roaccutan). Kort och gott: en extremt stark och påfrestande acnemedicin som torkar ut hår, hud och hårbotten till sandpapper. Jag har bunkrat upp med en kanonbra hudvårdsrutin och behöver nu ändra min hårvård radikalt. Jag behöver schampo och balsam som är extremt vårdande och återfuktande, gärna uppbyggande och stärkande och snäll mot hårfärgen. Ett puls är om ingredienserna är någorlunda schyssta också… Jag behöver även någon/några produkter till styling och efter-duschen vård, även här så snälla och vårdande som möjligt… Sist men inte minst behöver jag en hårinpackning, en extrem FUKTBOMB! Som gärna verkar för både hår och hårbotten. Jag har ingen budget utan är beredd att spendera vad som krävs. Har du några tips? Hoppas du har tid och möjlighet att hjälpa mig. Du är ett föredöme. kram <3

  Amalia 2017-04-17 22:17:47
  Svara
 • Gillar inte hennes nya stil. Hon ser mycket äldre ut.

  Maria 2017-04-17 19:16:02
  Svara
 • Jag tycker lob då hon ser mer kvinnlig ut. Annars kan hon se rätt hård ut.
  Hon är för övrigt superlik min lillasyster.

  ErikaJ 2017-04-16 13:54:05
  Svara
 • Cara har ju faktiskt klippt av håret ännu kortare igår, en pixie cut.;) Tycker dock det platinablonda passar henne jätte bra, blir så fin kontrast till brynen.

  A 2017-04-16 10:32:33
  Svara
 • Hon är ju sååå cool. Kan bära vad som helst.

  Jessica 2017-04-16 09:39:57 http://www.jezzthemess.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!