Ringar i håret

Hej vänner! 

Hur mår ni? Har ni haft en bra påskhelg? Jag har varit i Gävle och sedan kom jag tillbaka redan i söndags. Jag är fortfarande så förkyld men jag kör på så länge jag orkar. När vi var i Barcelona så fotade vi lite olika frisyrer tillsammans med Hartalk’s nyhet ”Hairband” (mer info kommer inom kort). På bilden har jag två stycken Hairband i mitt hår och håret är lockat med den konformade locktången från ghd (länk-adlink). Vi satte bak halva håret och flätade olika flätor i håret samt piffade upp med smyckes-ringar som fästes i flätorna.

Jag älskar burriga, stora och levande hår – det vet ni nog vid det här laget. En look som är perfekt i sommar och att fylla ut håret med ”Hairbond” gör en stor skillnad kan jag lova. Det går att använda vilka ringar som helst men det måste gå att öppna dom och stänga (när man trycker ihop) så dom håller sig på plats.

Kan vintern försvinna nu så jag kan få sprätta runt på gatorna såhär snart igen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej fina! Älskar din blogg, och varit så sugen på GHD konformade locktången. Har själv den vanliga ghd plattången, tycker du det är värt med den konformade locktången med? ???
  Kram!

  Evelina 2017-04-18 18:28:04
  Svara
 • Jättefint ☺.
  Men vad är hair bond?

  Mathilda 2017-04-18 10:48:41
  Svara
 • Älskar outfiten! Vart är blusen och kjolen från?

  Dumbledore 2017-04-18 09:49:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!