Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

On Fleekpodden – Är du en HSP – ”High Sensitive Person”?

”Är du HSP – ”High Sensitive Person”?” * HÄR KAN NI LYSSNA *

Behöver du ensamtid? Måste du ta pauser om du är med mycket folk? Måste du hålla avstånd till t.ex världsnyheter för att det påverkar dig för mycket? Är du helt dränerad efter en dag på jobbet där du omger dig med människor? Vi tar upp ett personlighetsdrag som säkert många kreativa personer lever med utan att ens veta om det. Att vara HSP innebär att du reagerar lite starkare på intryck omkring dig än normalt vilket också drar extra mycket energi. Vi plockar också upp lite där vi slutade senast om skitsnack i branschen och hur det kan ta sig utryck på olika sätt.

Och vad är det egentligen som händer med Torsten? Vi finns som alltid på Podcaster (länk) och Acast (länk), på Instagram @onfleekpodden och på Facebook under namnet ”On Fleek med Celina och StyleElin”. Vill ni ställa anonyma frågor så tar vi gärna emot dom på info@onfleekpodden.se. Tack för att ni lyssnar och hoppas att ni kommer att gilla veckans avsnitt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Highly sensitive

  Tinna 2017-04-20 15:56:16
  Svara
 • Har inte lyssnat på hela podden än men måste bara säga att bakgrundsljudet är så sjukt nice? Det är första gången jag lyssnar så jag vet inte om det brukar vara så eller om detta var en one-time-thing, men ibland kan jag tycka att bara lyssna på två tre röster som snackar låter så.. sterilt typ? Eller ja hahah asså jag vet inte, men det var lite enklare att lyssna på när det var lite annat ljud i bakgrunden. Typ som att man sitter på café och lyssnar på två buddies som snackar. Aja, tummen upp iaf! <3

  Ayla 2017-04-19 22:13:29
  Svara
 • Jag är HSP. Oftast på det negativa sättet då jag tror att inte gillar mig pga att jag tycker jag ser tecken på om de tittar på mig på ett särskilt sätt eller säger nåt. Jag orkar inte heller umgås med nya människor och sitta och småprata med dem. Vill dra hem fortast möjligt och vara ifred.

  ErikaJ 2017-04-19 22:12:31
  Svara
 • detta stämmer så in på mig. extra lättpåverkad för andra personers stämningar…inte så lätt alltid.. men så har ja nytta av känslighet på andra plan.som när ja sjunger.<3

  emma 2017-04-19 15:01:39
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!