Från en vän till en vän… tjejtips

inlägget innehåller annonslänkar…

God morgon hjärtan!

Jag hoppas att ni mår bra. Jag sitter och jobbar undan för fullt för ikväll ska jag på Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017 som kommer hållas i Blå Hallen, Stadshuset. Jag har inte riktigt bestämt mig för vilken klänning jag ska köra på. Jag tänkte först ta på mig en fluffig dröm men jag kommer nog bär tajt med spets. Jag kommer vara helt nykter och gå hem tidigt då jag ska medverka en reklaminspelning tidigt imorgonbitti så jag måste vara pigg. Min förkylning har inte lagt sig än så därför är det extra viktigt att jag får sova så jag är pigg imorgon bitti. Men vet ni, jag stod i badrummet och fick ett ryck att dela med mig utav några favoriter jag har för tillfället.

Jag är en person som inspireras utav andra och speciellt när jag får låna/testa någonting som någon annan har så brukar jag bli hooked direkt. Därför tänkte jag göra samma sak, fast med er 🙂

Marc Jacobs Beauty – Re(marc)able Full Cover Foundation (finns på Sephora)

Den här rackaren har jag visat er förut (tror jag) men för längesedan. Jag testar flera olika foundation’s och jag går tillbaka till två olika varje gång – denna och Dior Nude Air. För er som tycker om full cover, så är detta kungen. Jag har skrivit om Isadora’s ”Cover up” (LÄNK-adlink) tidigare och dom är väldigt lika i resultat. Man kan säga att Isadora är en billigare variant utav denna från Marc Jacobs Beauty. Den finns som sagt på Sephora och jag anfäder färgen ”Bisque Light”.

NUXE Huile Prodigieuse – Parisian Limited Edition 295 kr (länk-adlink)

När jag var i Barcelona så hade jag glömt bodylotion hemma och jag hade precis spraytannat mig, ni vet hur viktigt det är att smörja in sig då. Så i panik frågade jag tjejerna om dom hade en bodylotion, då drar Emelie upp denna olja i sprayform. Jag har sneglat på den tidigare men inte riktigt fastnat. Den är magi, jag lovar. Ni har säkert testat den tidigare men den är ny för mig. Huden blir som en nypolerad isbana, den doftar så gott och jag upplever alltid att olja går in bättre in i huden. Det finns även i skimmer som jag sprayade på benen när det vankades kvällsaktivitet.

BECCA – Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter i färgen ”Prismatic Amethyst”

Hej, nej men HEJ! Nu kommer det en nyhet som jag har haft hemma ett tag. Jag blev överlycklig när Becca (USA) kontaktade mig och frågade om jag ville testa deras nyhet i skimrande form, Prismatic Amethyst – hell yeah. Jag tror inte denna ton har kommit till Sverige än men den är på väg. Som ni kanske sett på Instagram så har highligters gått från bronziga till rosa/metallic. Jag säger bara att när ni kan få tag på den här ”in-your-face” highlightern, spring och köp den!

Viktor&Rolf – BonBon Couture EdP Intense 1195 kr (länk-adlink)

Här kommer ett till tips från en vän till en vän. I samma veva i Barcelona så skuttar Louise förbi och doftar som en sensuell magnet och jag frågar direkt – vad doftar du kvinna?!  – Då langar hon fram den nya doften från Viktor&Rolf. Jag fann den på flygplatsen i Barcelona, ett av mina bästa köp. Ni som tycker om VR’s dofter kommer älska denna ännu mer än originalet – KÖP DEN BARA!

Too Cool For School – Dinoplatz Lip Balm (Finns på Sephora) 

I ett pressbud för några veckor sedan fick jag en drös med koreansk hudvård (länk-inlägget). Det innehöll bland annat detta läppbalsam som jag har använt varje kväll sedan dess. Är kär, totalt kär… over and out!

Oribe – Bright Blonde Radiance And Repair Treatment – 659 kr (länk-adlink)

Här kommer Oribe’s senaste nyhet för färgat hår. Det tog ett tag för mig att tycka om den här sprayen, dels för att jag är mer traditionell av mig. Jag tycker om alla steg jag måste ta i duschen, schampo/balsam/inpackning men ju mer jag testat den så tycker jag mer och mer om den. Det är en stärkande, mjukgörande behandling (spray-form) som är speciellt framtagen för blonda hår. Den ger håret en fin lyster, förebygger skador och de violetta pigmenten motverkar gula toner.

Du använder alltså denna istället för balsam. Efter schamponering vrider du ur överflödigt vatten och sedan sprayar igenom hela håret. Du låter den sitta i 1-3 minuter och sedan sköljer ur. Det jag tycker om mest är att håret blir lätt att borsta och ger håret en jättefin glans. Sen om jag upplever att håret blir kallare, njaaa….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin!
  På första bilden skymtar jag vad jag tror är en randig pälsjacka som jag har sett här och var och är fullkomligt KÄR i! Om jag har rätt, var är den ifrån? Tack för en underbar blogg <3

  Erica 2017-04-24 09:29:45
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   Hej 🙂 Tusen tack fina du.
   hahaha, förlåt att jag skrattar men det är en pälskudde från märket Ceannis 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2017-04-26 22:50:31
   Svara
 • Hej Elin! Stort tack för en härlig blogg!

  Jag tänkte fråga om du någonsin tänker lägga upp tips på frisyrer och produkter som funkar på andra hårtyper än just det skandinaviska?

  Jag vet ju sen tidigare inlägg att du förklarat att som sociala medier-interaktör så är man noga med vad man lägger upp för att det i senare hand kommer tätt förknippas med en själv. Din nisch verkar till exempel vara fantastiska bayalage/ombre-varianter på blont hår – vilket jag förmodar är ett medvetet val.

  Men för mig som har långt, asiatiskt, platt hår hade det också varit uppskattat med tips och trix riktat även för mig. Hade mitt hår sett bra ut med parted bangs till exempel, eller måste man ha textur för att det ska funka? Eller hur ger man glans tillbaka till afrohår?

  Om detta inte är något som du inte vill ta upp i din blogg så kanske du har tips på en annan som man kan besöka emellanåt för att få lite inspiration?

  Nhi 2017-04-20 23:53:42
  Svara
 • Tack för tipsen 🙂 älskar dina makeup-tips!!! Letar efter en primer som håller sminket på plats men samtidigt ger huden ett glow (vill absolut inte se matt ut). Har du något bra förslag ??

  Jessica 2017-04-20 18:26:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!