Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017

Hej vänner! 

Det är fredag och jag längtar så mycket till denna helg. Speciellt för att jag ska få ladda batterierna och för att på söndag ska jag på en jätterolig brunch. Men igår var det dags för Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017 i Blå Hallen. Jag tänker bara på alla kungligheter som går ner för trappan och alla fina människor som sitter och äter middag, så fick jag uppleva det själv – mäktigt. Jag skulle vara där tidigare då jag sitter med i juryn och vi skulle fotograferas. Det har varit en tuff höst med möten, alla produkter skulle testas samt att sätta poäng på alla produkter var inte lätt kan jag lova.

Jobbet all personal gjorde under kvällen var helt makalös. Tänk att alla ska få en trerättersmiddag samtidigt och det ska synka med allt som händer runtomkring.

Jag hade på mig en klänning från Valerie och jag testade en ny palett från Kylie Cosmetics.

Jag använde nog alla färger i paletten, så nöjd med hur sminkningen blev till slut!

Det var många som frågade mig vad jag hade på läpparna och det är också från Kylie Cosmetics. Det är det matta lipuid lipstick och lip-liner i färgen ”Apricot”.

Det serverades en jättegod middag under galan samt en stor eloge till Jessica Almenäs och Daniel Paris som gjorde ett riktigt bra jobb som kvällens värdpar. Jag fick umgås med underbara Annica under kvällen också, alltid ett nöje. Ett stort grattis till alla vinnarna och tusen tack för en fantastisk gala 🙂

Sist men inte minst så fick vi hem en goodiebag som jag aldrig skådat förut. Påsen kanske inte ser mycket ut för världen på bild men jag har aldrig varit med om en mer fylld goodiebag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fin klänning. Finns märket i Gbg tro👍

  Christel 2017-04-24 20:12:02
  Svara
 • Sjukt fina örhängen!! Vart hittar jag dem någonstans?!

  Sara 2017-04-24 08:11:58
  Svara
 • Hej Elin. Tack för en bra och inspirerande blogg! Snart börjar bröllopssäsongen och jag ska själv gifta mig i september (yey). Kan inte du tipsa om lite håruppsättningar för olika ansiktsformen? Kram

  Sofia 2017-04-22 12:45:56
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!