Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sommarkänsla med Lyko

Hej vänner!

Har ni haft en underbar helg? Alltså… jag sov i 12h fredag till lördag. Det har jag nog inte gjort sedan jag var tonåring. Men det har varit mycket för mig sista tiden och jag behövde verkligen få sova ut utan att väckarklockan ringde. Men vet ni, även fast jag inte är helt på topp fysiskt så hade jag en riktigt rolig fredag. Jag spelade in en video för Lyko tillsammans med denna sköna människa, Momo. Vi skapade en sommarlook som ni ska få ta del utav om några veckor. Vi pratade också om mitt liv, gemensamma erfarenheter och tipsar om den perfekta glowen inför sommaren.

Vilken lyx att få jobba med så proffsiga och härliga människor. Ni kommer få se precis hur vi gjorde denna look 🙂

 

Lite senare ska jag iväg på en Brunch med massor med influensers. Ha en underbar söndag fina ni 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Så otroligt fin klänning, var hittar man en sån? Kram Lisa

  Lisa 2017-04-23 14:27:10
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa 🙂
   Tack snälla du. Den är från Valerie – butiken finns i Mood Gallerian. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-04-23 19:20:12
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!