Tips på vegans hårvård – Mr. Smith

God morgon fina ni!

Det är måndag, jag är så taggad för en ny vecka. Jag har haft en underbar helg, hoppas ni har haft det också. Vet ni, jag ska äntligen få träna ikväll. I och med mitt knä och min förkylning har jag valt att vila kroppen ordentligt och inte tränat på tre veckor, jag har nog inte varit borta från träningen så länge någonsin så jag längtar tills ikväll.

Men hur som, jag hade en utrensning utav alla mina produkter/pressbud och liknande i helgen. Då fann jag flera produkter som jag glömt bort att testa och i en påse fann jag detta torrschampo från Mr. Smith (mer info). Jag var tvungen att googla märket för att jag har aldrig stött på det tidigare.

Det är ett Australiensiskt märke och dom satsar på simpel lyx. Dom satsar på fina ingredienser, dom testar inte sina produkter på djur, fri från parabener/sulfater/silikoner, helt vegansk och även PETA certifierad. 

Jag testade torrschampot och jag gillar verkligen det. Håret känns fräscht och tynger inte ner stylingen. Jag tycker flaskorna är så snygga och jag gillar verkligen idén – stilren lyx. Så för er som verkligen vill använda helt veganska produkter så ska ni verkligen satsa på detta märke. Jag googlade runt och det är så många som tycker om schampot och balsamet från dom också.

Jag har ingen aning om hur mycket dom kostar eller vart dom finns att köpa (fick inte den infon i pressutskicket tyvärr). Men det jag har läst så finns dom hos utvalda salonger. Om det är någon utav er som vet vilken salong eller liknande som säljer detta märke, kommentera gärna 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Jag har testat flera olika av deras schampoo och är superbesviken! Fungerar inte alls för mig!

  Miriam 2017-05-12 14:58:44
  Svara
  • Svar på Miriams kommentar.

   Hej Miriam,

   trist att höra. Du får gärna mejla mig på [email protected] och skriva vilka produkter du använt och vad du inte gillade med dom. Vore väldigt tacksamt att få din feedback på det. Jag representerar Mr.Smith i Sverige.

   Mvh,
   Aziz

   Aziz 2017-05-30 21:51:52
   Svara
  • Svar på Miriams kommentar.

   Men vad trist, jag har inte hunnit testa dom än dock 🙁 Skriver vad jag tycker då. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-05-15 12:49:38
   Svara
 • Hej Elin!

  det var jag som skickade ut det till dig 🙂 Gå in på www.sustainableworks.se där kan man hitta alla återförsäljare i Sverige.
  Priset för torr schampot kostar 260:- . Kul att du gillar det, det kommer lite mer Mr.Smith till dig snart….

  Med vänlig hälsning,

  Aziz / Sustainableworks – Mr.Smith

  Aziz Laarif 2017-04-26 10:19:02 http://www.sustainableworks.se
  Svara
 • Hej Elin! Hoppas du kan hjälpa mig få lite klarhet. Var hos frisör idag (väldigt gott rykte) och blekte håret. Resultatet blev fantastiskt men det som gjorde mig lite rädd var att det gick av tussar när frisören kammade håret efter tvätt. Hen sa att det inte är någon fara och att jag inte behövde ändra några speciella rutiner med mitt hår. Berättade att jag alltid haft torrt och frissigt hår samt att jag använder fön och plattång ofta. Jag behövde inte heller använda för mycket inpackning då färgen kunde gå ur. Blir ändå orolig när jag såg tussar åka av och undrar om det inte tog mer stryk än frisören ledde mig att tro?

  Lite luddig fråga men hoppas på att få lite klarhet i om mitt hår ”klarade” blekningen.

  Tack för en toppenblogg!
  Hälsningar J

  Josefine 2017-04-25 22:59:17
  Svara
 • Mr Smith hittar ni på DEEVI, Bondegatan 16 på söder! ??

  Tilda 2017-04-24 21:45:59
  Svara
 • hej!
  jag har ett jätte problem, jag har väldigt torr hud överlag och i min hårbotten så är det så torrt att det flagnar bitar utav hårbotten och ser ut som mjäll vilket även gör det lite skämmigt.
  Jag har torr hårbotten så att det kliar men samtidigt blir mitt hår fett väldigt fort, vad kan det bero på? 😮
  det kliar så mycket efter vissa schampon att jag får sår..
  Jag har haft maria nila ett tag nu och det fungerade jätte bra, men jag behövde tvätta det väldigt ofta, räckte med en dag så såg det likadant ut igen. så när det tog slut så köpte jag fruktis på ica i ren desperation för att håret behövdes tvättas, men nu är min hårbotten en katastrof, det svider och kliar något kopiöst. Tror att jag behöver något som är fritt från allt allt allt konstigt som inte borde finnas där alls som sulfater mm. vet du något bra som kanske du rekommenderat förut till någon med hårbotten problem? KRAM josefine

  josefine 2017-04-24 20:24:20
  Svara
  • Svar på josefines kommentar.

   Var rädd om din hårbotten. Vänj håret vid att bara sköljas rent med vatten. Det tar lite tid, men det går. Schampoo är på sätt och vis ”påhittat”.

   Miss C 2017-04-24 23:34:24
   Svara
   • Svar på Miss Cs kommentar.

    Hej, hmm låter inte som någon bra med tanke på att mitt hår ändå blir fett så fort väl? Vill gärna se någorlunda ut när jag går ut haha..

    Josefine 2017-04-27 21:38:03
    Svara
 • Mr Smith har superbra produkter. Finns hos Moment i Sundbyberg

  Nina 2017-04-24 11:45:35
  Svara
 • Hej Elin!
  Vad härligt med ett träningspass ikväll, inget pass är så skönt som det efter ett långt uppehåll!

  Jag har tidigare haft en undercut, men bestämde mig i somras för att spara ut den. När den hade växt en bit, klippte jag i höstas av håret i en kort frisyr för att ge det tidigare rakade håret en chans att hänga med. Nu undrar jag om du har några produkter du kan rekommendera för att vårda håret under tiden det växer ut? Jag är mörkblond, håret är ofärgat. Det upplevs lite livlöst, eventuellt lite torrt emellanåt, men det är friskt och starkt, och jag får sällan kluvna hårtoppar.

  Bonusfråga: jag tycker det är sååå snyggt med hår med en mörkare bottenfärg, men har du nån idé hur du färgar hår som har en blond grundfärg? Jag vill helst inte ha mörkare än min egen färg, då jag vill slippa färga utväxten stup i ett.. Färgen är lite guldig, med naturliga nyanser.

  Mvh Tina

  Tina 2017-04-24 11:01:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!