NYHET – HAIRBAND & Step By Step

Inlägget är i samarbete med Hairtalk Extensions 

God morgon vänner!

Nu kommer det ett inlägg som många har väntat på – vad är en Hairband egentligen? När jag var i Barcelona tillsammans med Hairtalk Extensions bar jag deras rykande nyhet i håret hela resan och det har aldrig varit enklare att få ett fylligt/längre hår. För er som inte vill ha en permanent hårförlängning är detta ett jättebra alternativ, ni kommer älska detta.

Du kämpar med volym, lockarna håller inte, du får inte ett tjockare och längre hår hur mycket du än kämpar. Du vill inte ha en permanent lösning utan kunna välja när du ska ha tjockare och längre hår. Du vill inte heller att det ska slita någonting på håret och du vill framförallt att det ska gå snabbt som attan att fixa håret på morgonen.

Följ med på en step-by-step så kommer ni förstå 🙂

Du delar upp håret på hälften – har du redan Hairtalk i ditt hår (som jag) så delar du upp mellan en rad som du redan har. Håret sitter på ett elastisk tyg som kommer forma sig så det passar just ditt huvud. Den elastiska plattan där fästerna sitter är påsydda som tegelstenar är för att det ska se så naturligt ut som möjligt.

Sedan lägger du på håret, svårare än så är det inte!

Här ser ni hur osynlig bandet är mot hårbotten!

Sedan tar du ner över-håret och kammar över bandet!

Här ser ni skillnaden. Det blir fylligt, luftigt och det blir så mycket hår. Nu har jag redan mycket hår från början men när jag får på mig en Hairband lägger sig håret över hela min kropp och jag bara älskar det. En Hairband motsvarar en helförlängning Hairtalk och du kan bära fler Hairband på en och samma gång.

Hur mycket kostar Hairband?
– 
Dom kommer att kosta 2950 kr för 25 cm och 3950 kr för 40 cm.

Vart kan man köpa Hairband?
– 
På salonger som jobbar med Hairtalk. Du behöver rätt färg och eventuellt en inklippning, din frisör kommer hjälpa dig med allt.

Kan man styla håret som vanligt?
– En Hairband fungerar precis som ett vanligt Hairtalk-hår. Du kan tvätta och styla håret precis som du vill.

Våren och sommarens hetaste nyhet. Så enkelt och att få ett fylligt hår på några minuter är drömmen för många. Sedan på kvällen när du ska träna, ta av Hairband:en, släng upp håret i en knut och träna för kung och fosterland. Om du är osäker på vilken salong som jobbar med Hairtalk i just din stad så finner du kartan HÄR (klick).

Inlägget är i samarbete med Hairtalk Extensions 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Supersnyggt! Jag ska få mitt imorrn, längtar! 😀

  Caroline 2017-05-08 14:58:46 http://nouw.com/guilly
  Svara
 • Hej. Tack för en inspirerande blogg!!

  Jag har hairtalk 2pkt men har börjat fundera på sommaren. Vi skall vandra, paddla och tälta och då blir det svårt att föna fästena när det behövs. Är hairband ett alternativ som du skulle rekommendera just vid ”frilufts”semester? Kan man sätta upp håret när man har hairband?
  Kram J

  Josse 2017-05-01 22:07:16
  Svara
 • Men tyckte du inte det blev väldigt tungt . Har testat det för nåt år (hairband hårförlängning har ju funnits rätt länge) sen men slutade just för att det gled ur plats samt kändes lite obehagligt att använde det efter en stund!
  Mvh
  Emelie

  Emelie 2017-04-28 10:17:15
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Nej faktiskt inte 🙂 Alla märken använder sig utan olika metoder, utföranden på produkter så även om tanken är den samma så kan det skilja mycket mellan märken. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-05-01 14:01:10
   Svara
 • Måste ärligt säga att jag tycker det är förfärligt fult att sätta i ytterligare löshår. Ser ju enormt långt ifrån att vara naturligt ut, så enormt mycket hår har inte ens tjejen som har ett långt tjockt äkta hår, ser fejk ut lång väg, tyvärr, 5 minus från mig.

  ab 2017-04-27 23:59:41
  Svara
 • Gud vad bra. Men man måste väll fästa det med hårnålar? Mvh Maria.

  Maria 2017-04-27 22:08:11
  Svara
 • Hej Elin,

  Jag har en liten fråga som jag hoppas du kan svara på!
  Jag har naturligt lockigt hår som är väldigt torrt och slitet. Jag använder mig nu av schampo, balsam-och inpackningsserien Redken Extreme. Men jag funderar om Curvaceous Curl-serien är bättre för mig? Är detta bättre för mig även om jag plattar håret och brukar ha det rakt?
  Vilket av dessa ger mest fukt?

  Mvh,
  Elin

  Elin 2017-04-27 17:08:27
  Svara
 • Alltså kalla mig galen men jag tycker du är snyggast utan dem – ditt hår är ju supersnyggt på första bilden (av de små rutorna)!

  Elin 2017-04-27 16:46:47
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Haha nej du är inte galen 😉 Alla tycker olika. Jag älskar att ha mycket hår, vissa kan tycka det är mycket men man ska bära det man känner sig finast i – oavsett vad. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-05-01 13:58:41
   Svara
 • Hej Elin!
  Jag var precis hos frisören och mitt hår blev lite väl blekt, och därmed tog det en del stryk. Tänkte låta det vila över sommaren och sen klippa en ordentlig bit för att det ska bli fräscht och friskt igen. Använder nu serien Hydrate me från kevin murphy. Har ganska torrt hår så har alltid fokuserat på att produkterna jag köper ska ge fukt, men borde jag istället köpa ett schampo och balsam för färgat hår? Undrar också om du kan tipsa o någon silverinpackning som inte är så slitsam, kanske till och med vårdar. Det jag undrar egentligen är väl hur tar man hand om ett blekt hår på bästa sätt? Hoppas du har tid att svara.
  Tack för världens bästa blogg!

  Camilla 2017-04-27 14:35:01
  Svara
 • Hej! Jag har fått väldigt tunt hår och har därför lagt i hairtalk tejp. Men vill inte att de ska slita något på håret och kan vara skönt att slippa tänka på omsättningar hela tiden. Men när man har väldigt tunt hår är det inte lätt att de där bandet åker av huvudet som ett gummiband kan göra? :/
  Tacksam för svar!

  Gabriella 2017-04-27 10:13:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!