Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dom bästa frisyrerna @ Met Gala 2017

Hej fina ni! 

Hörrnii, det är dags för lite kändissnack. Ingen kan ha missat Met Galan 2017 som gick utav stapeln 1 maj. Det är på dessa galor makeup-artister och hår-stylister verkligen får visa vad dom går för och kändisarna från sätta trender till sommaren. Sedan är Met Galan känd för att sätta standarden till nästa nivå. Jag har valt ut några celebs som jag tyckte lite extra om.

Candice Swanepoel (t.v) väljer en hög ponytail som lägger sig på kroppen. Nu vet jag inte om det ligger hår under men jag är säker på att svansen är proppad med en lössvans. Dock är hennes slingor mot botten inte så fina men jag tycker om frisyren samt den skarpa vingen vid ögat. Rose Byrne (t.h) tar disco lockarna till en ny nivå, detta älskar jag!

Här kommer galans kioskvältare. Cara Delevingne har rakat av sig håret, det vet nog alla men hon glider in på galan med ett målat huvud i silver. Jag tycker det är så kreativt och tillsammans med hennes brutala kostym, BAAM. Mer rakade huvuden for the win.

Mot våren och sommaren kommer alltid blommor och håraccessoarer fram och jag kan tala om för er att dessa två kvinnor har verkligen tagit det på allvar.

Jag tycker Ruby Rose stod för den snyggaste korta frisyren. Det fylliga överhåret, snedbena och en mjuk klippning ner mot nacken. Klar inspiration för er som vill klippa av sig håret.

För dom som sitter och väntar på att Game Of Thrones ska börja får lite mersmak utav Sofia Sanchez (t.v) fiskbensfläta. Hela looken är genomtänkt och färgen på håret är så fin. Om Cara D var cool i hennes målade huvud så kommer inte Rita Ora (t.h) långt efter med hennes blonda, croppade hår. Bara kolla på henne?? Magi!!!

Kan någon förstå att Jennifer Lopez är 47 år? Jag blev förvånad att hon kom i en ”Elsa från Frost” inspirerad look, ingen hud eller naket till galan. Jennifer är en av dom vackraste kvinnorna jag vet och här visar hon verkligen fram hennes skönhet.

Om J.Lo taggade ner på paljetter och naket i år så tog Kylie K över den tronen. Hon kommer med en platinablond peruk och en nakenklänning från Versace. Jag håller denna look osagt, vad tycker ni?!

Sist men inte minst!!! Det fanns ingen tvekan att Rihanna slaktade hela galan med hennes look, jag satt med öppen mun när jag först såg henne. Den höga knuten tillsammans med luggen – herre min… säger jag bara. Men frisyren är bara en droppe i havet om vi talar om vad hon har på sig 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Cara D var faktiskt fin i sitt målade huvud! Kul med tjejer som vågar vara lite ”fula” istället för son tex J-Lo och andra modeller som alltid ska vara prinsessvackra.
  Hon med fiskflätan var fin och snygg hårfärg. Kylie gillade jag inte. Jag ser bara plast tyvärr.
  Däremot Rihanna var snygg även om klänningen var en aning blommig. ?

  ErikaJ 2017-05-03 08:36:46
  Svara
 • Har du något tips/råd om hur man ska tänka när man väljer schampo? Vet att det finns schampon för de flesta hårtyper, men jag vet inte vad jag ska fokusera på. Mitt hår är självlockigt, blir fett fort speciellt i samband med fuktgivande schampon som man bör(?) använda vid lockigt hår, blekt slingor och pga det lite torrt/slitet i längderna. När jag var och klippte och slingade håret förra veckan sa frisören att jag hade väldigt fin kvalité på håret trots att det var blekt, men jag klippte även av 1,5 dm eller mer för att bli av med allt slitet och lite till. Hon gav heller inge tips på vad jag skulle kunna använda. Jag har blekt slingor 3 ggr på lite mer än 2 år och använder sällan värmeverktyg då jag försöker vara så skonsam som möjligt mot det. Har tidigare använt schwarzkopf, matrix biolagé, redken, maria nila för att nämna några (använder endast frisörprodukter) men inget känns sådär wow eller rätt.

  Anna 2017-05-03 00:19:04
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!