On Fleekpodden – Ollnings-Lisa – Ge rabatter till kunder

God morgon vänner!

Det är redan onsdag och dags för ett nytt avsnitt utav On Fleekpodden 🙂 HÄR KOMMER NI TILL AVSNITTET!

Lyssnade ni på förra veckans avsnitt? Ja då kommer ni säkert ihåg historien om dom ”ollade naglarna”. I detta avsnitt har vi ingen mindre än huvudpersonen i denna historia, Lisa på besök och hon berättar vad som egentligen hände. Hur ”ollar” man egentligen en kund? Kom kunden tillbaka? Detta avsnitt är så roligt, ni måste lyssna på det hörrnii.

Vi pratar också om ett mycket omdiskuterat ämne? Att ge rabatter eller inte – måste man ge rabatter till alla sina vänner och sin familj? Oss hittar ni som alltid på Podcaster (länk) och Acast (länk) (kan ta någon extra dag innan det laddas upp på Acast) och vi tar hemskt gärna emot förslag på ämnen att ta upp på [email protected] eller på vår Facebook ”On Fleek med Celina och StyleElin” och på Instagram under namnet @onfleekpodden.

Glöm inte att PRENUMERERA så att du inte missar något smaskigt! Ni får inte glömma att kika in i eftermiddag, då kommer det svar på läsarfrågor. Puss och Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej fina elin!!

    Jag har mörkt hemmafärgat hår som jag känner är lite dassigt fläckvis, asså mörkare partier och även ljusare partier.. sen har jag ljus utväxt.. inte så fint med andra ord. Har tänkt boka in mig hos frisören, men vet inte hur jag ska förklara för frisören hur dom ska göra? Vill ha mellan/mörk brunt som ser lite solkysst och levande ut. E de slingor sen toning som gäller? Kram

    Felicia 2017-05-03 10:27:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!