Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ultralätt foundation till sommaren

Hej vänner! 

Jag hoppas helgen har börjat bra. Vet ni, har jag sagt att jag åker till Bryssel imorgon? Ni kommer självklart få följa med på resan, mer om det senare. Men jag fick hem ett pressbud från Loreal Paris i veckan och det innehöll bland annat en ny, lätt foundation. Jag har börjat spraytanna mig igen och jag känner att jag inte behöver full cover hela tiden, det ser oftast värre ut när man är brun så jag var väldigt spänd på att testa denna.

Det är alltså en ultralätt foundation som ska ge huden fin lyster, jämnat ut hudtonen och ska ge en ”no-make up – makeup känsla”. 

Jag bar denna foundation när jag fotade mitt hår och ni ser hur lätt och fin den blir på huden. Men den är en sak som jag fick kli i nästan utav – den doftar väldigt mycket. Alltså jag trodde jag hade sprayat parfym eller något för den doftade verkligen mycket. Det är inte värsta problemet men jag blev så överraskat bara – haha.

L’Oréal Paris Glam Beige Liquid 149 kr (LÄNK – adlink) Jag har färgen ”Medium Light” nu när jag är brun.

Jag gillar verkligen denna rackare, hett tips till er som vill ha en lätt täckning i sommar men ändå få känslan av glow.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!

  Kan inte du göra en lista på bra varmluftsborste? Känns som du har koll på det.
  Kram L

  LS 2017-05-11 20:25:34
  Svara
 • Hej, har aldrig spraytanat mig…men nyfiken på att testa! Men livrädd för att få för mycket lr fel färg…typ bli orange. Hur ska man veta?? Väljer man nyans?

  Camilla 2017-05-06 12:28:55
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!