Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Style Masters Show i Bryssel

Hej vänner!

Nu har vi kommit på plats och sitter på rummet med en kopp kaffe. Ni undrar säkert vad jag gör här, jo det ska jag tala om för er. Jag har blivit ner-bjuden till Bryssel för en inspirationsresa tillsammans med Revlon Professional. Bryssel sägs vara ”The hairdressing capital of the world” – vilket jag inte visste. Galan kommer hållas imorgon med mer än 4000 gäster och den stora hårshowen går utav stapeln. Det är en unik plattform för att hylla hårstylister världen över och ge dem den uppmärksamhet dom förtjänar.

Jag fick äran att ta med en av mina bästa vänner, Felicia på resan – Hur kul? 🙂

Jag äter alltid en Caesarsallad när jag kommer första dagen i ett annat land (så standard). Jag har nog inte varit i ett land där dom inte serverar Caesar-sallad. Nu ska vi ladda batterierna och eftermiddagen bjuds på ett möte med Miguel Angel Lopez, följt av en tur i Bryssel och till kvällen vankas det party. Hoppas ni mår bra så hörs vi senare – jag kommer välja Snapchat under denna resa så vill ni hänga med så är det ”StyleElin” som gäller. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag har en fråga som jag hoppas kunna få svar på. Jag undrar om du kan tipsa om det bästa schampoo och balsamet för torrt och skadat hår? Gärna i någorlunda bra prisklass. Mitt hår är torrt, sprött och ganska grovt med självfall, så fönar och plattar det var 4e dag. Nu känner jag att det är torrare o mer svårutrett än nånsin.
  Tack! ☺

  Emelie 2017-05-09 16:31:49
  Svara
 • Var kommer din fina ljusblå blus ifrån?

  Jenny 2017-05-09 09:06:20
  Svara
 • Hej Elin! Vad tänker du om balsam before/reverse washing? Alltså metoden när du väljer balsam före schampoot, just för att balsamet ska hinna skydda mer?
  Det är väl bättre ändå att schamponera flera gånger som du tipsat om? 🙂

  Matilda 2017-05-09 06:41:51
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!