Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IM BACK – ON FLEEKPODDEN

Hej mina underbara vänner!

Hur mår ni? Alltså jag har haft några intensiva dagar i Bryssel och kom hem sent igår – därav den dåliga uppdateringen. Men hörrnii, nu är jag hemma igen och ska bege mig till salongen för att jobba igenom dagen där. Jag ska sätta mig och planera massor med inlägg ikväll till er som kompensation. Men hur som, först och främst så har ett nytt podd-avsnitt kommit ut och idag pratar vi om allt möjligt.

NI KOMMER TILL AVSNITTET HÄR!

”Bomullsfobi och slajmljud!”
– Ni har önskat och vi har svarat med detta avsnitt nämligen. On Fleek’s tjejsnack där vi i detta avsnitt babblar på om allt möjligt inklusive min bumullsfobi och Celinas fascination för slajmvideor på Instagram och vad gör vi egentligen för sjuka och knäppa saker när ingen annan ser på…

Oss hittar ni dör poddar finns och vill ni så kan ni också prenumerera på oss på Podcaster. Mail tar vi hemskt gärna emot på [email protected] och får ni inte nog av oss finns vi som alltid på Instagram som @onfleekpodden och på Facebook under namnet ”On Fleek med Celina och StyleElin”. Och glöm nu inte att skriva om er knäppa fobier (om ni har någon) och vad ni tyckte om slajmljuden…

Ha en underbar dag, PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag har också bomullsfobi – klarar inte av att röra det. Bomullspads är ok eftersom deras ytor är behandlade och komprimerade, men genuin bomull är no go! Tycker det är konsistensen, och det där ”gnidande” ljudet det kan göra, är förfärligt! Älskar det i kläder dock!

  A+ 2017-05-10 11:30:49
  Svara
 • Jag har fobi eller överkänslighet för lammull. Bara tanken på en filt i det materialet får jag panik av.
  Och av torr hud i ansiktet. Alltså att man tvättat sig men inte fått smörja in sig.
  Så mardrömmen är ett torrt ansikte med en halsduk av ull.

  ErikaJ 2017-05-10 11:04:27
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!