Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYA NAGLAR – Ombre Fransk med Chrome effekt

Hej underbara ni!

Jag håller på att runda av min fredag. Jag har suttit och jobbat framför datorn hela dagen och jag skulle egentligen fixat till mitt hår men jag vet inte om det blir av, Emelie sitter fast i Tyskland så jag hoppas hon hinner komma hem. Jag känner att jag måste mörka ner min botten igen, eller hur?! Jag är inte alls van att vara såhär ljus och jag behöver kontrasten mot ansiktet.

Men hur som jag ville visa er mina sprillans nya naglar som jag gjorde hos min on fleeeejk girl Celina igår. Jag har blivit så clean med mina naglar senaste året, jag brukar alltid ha design men jag har kommit på att jag uppskattar stilrena naglar bättre. Det går väl i perioder men igår ville Celina twista upp mitt önskemål med en chrome finish.

Ser ni hur snygga dom är? Jag villa ha en fransk-ombre och då sa Celina att vi kunde lägga Chrome-effekt över, hur smart? Dom blir så blanka, glansiga och naglarna får en helt annan innebörd. Jag kan verkligen tipsa er att välja chrome, dröm!

Ikväll kommer min bästis till mig och jag ska förmodligen få Torsten en dag tidigare också 🙂 Perfekt fredag. Ska ni göra något speciellt denna helg? PUSS & KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Lyxig färg på naglarna även om jag föredrar dem mer rundade.

  Jag känner igen mig. Tittade på gamla foton på mig och såg att jag då var ljus i hela håret och tyckte att det inte alls såg lika naturligt ut som när botten är mörkare.

  ErikaJ 2017-05-13 08:40:29
  Svara
 • Lyxig färg på naglarna även om jag föredrar dem

  ErikaJ 2017-05-13 08:37:10
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!