Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Håll koll på huden i sommar

Hej finisar!

Vet ni, i veckan fick jag ett pressbud som innehöll sommarnyheterna från Sephora. Kan ni förstå att det är sommar snart? Jag fyller år om mindre än en månad och då brukar jag känna att det är sommar. Jag ska resa rätt mycket i sommar, både jobb och privat så jag kommer verkligen behöva använda mig utav produkter som passar för semester. Jag fick även med en ”Filter Water Bottle” från Box Appetit som jag blev helt kär i. Vet ni att jag är besatt av att köpa vattenflaskor? Jag är en person som dricker väldigt mycket vatten och jag har alltid vattenflaskor med mig. Men jag dricker inte bubbelvatten utan rent, stilla ska det vara.

Detta pressbud innehöll Sephoras egna våtservetter som exfolierar huden utan att du behöver använda vatten, perfekt när du är på språng. Den ger en matt finish och tar bort döda hudceller. Vet ni vad jag brukar göra: Jag brukar tvätta bort sminket som vanligt med min serie från Is Clinical och för att ta bort de sista makeup resterna använder jag wipes. Jag tycker mest om dessa från Sephora eller dom från NO 7, ett bra tips. Just denna kostar 70 kr och finns på Sephora.

Men vill man vara riktigt säker på att huden är rengjord, använd detta Cleansing Water som tar bort alla make-up rester. Den kostar 60 kr och kommer i en 100 ml flaska.

Innan sommaren börjar är det smart att skrubba bort vinterhuden och vad passar inte bättre att använda än denna tvättsvamp. Den består av naturliga ingredienser som avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk. Ett bra tips om du vill att din bränna ska bli jämn och hålla hela sommaren 🙂 Den kostar 75 kr.

Hoppas ni fick lite tips inför sommaren!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vart finns produkterna från sephora? Finns de ingen hemsida man kan beställa från? I min stad finns inte de produkterna och få tag i 🙁

  N 2017-05-15 11:22:22
  Svara
  • Svar på Ns kommentar.

   Hej 🙂
   Det går bara att köpa i fysisk butik – alltså inne på Sephora. Dom har ingen hemsida man kan beställa ifrån tyvärr 🙁 Kram Elin

   Elin Johansson 2017-05-15 12:44:31
   Svara
 • Hej Elin! Hoppas allt är bra och att du haft en fin helg 🌸. Jag undra bara vart man kan köpa dom produkterna på sephora?

  Med vänlig hälsning,
  Violetta

  Violetta 2017-05-14 12:01:44
  Svara
 • Hej!! Visste inte var jag skulle skriva min fråga men hoppas du ser detta och kan svara på min fråga 🙂
  Jag har alltid haft väldigt tjockt hår men under senaste månaderna har jag märkt och känner att mitt hår blivit mycket tunnare. Jag har inte gjort någon förändring alls på håret eller gått ner i vikt, bytt p-piller osv har läst massor vad det kan bero på..vet du varför det kan bli så? Och hur man isåfall får tillbaka sitt tjocka hår!!
  Mvh
  Amanda

  Amanda 2017-05-13 18:57:57
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!