Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg i bilder

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag hoppas verkligen att ni har haft en underbar helg, det kan jag lova att jag har haft. Jag ser fram emot en ny jobbvecka och det är massor med roliga saker som händer. Min helg började med att jag satt hela fredagen framför datorn och sedan åkte jag till Emelie på Hairtalk för att färga tillbaka min ombre. Både jag och Emelie kände att det är mer ”Elin” med en mörk bottenfärg. Jag älskade verkligen slingorna och tonen men ni känner mig, jag måste ha en ombre.

Här nedan ser ni innan och i veckan får ni se mig tillbaka i en Ombre 🙂

Vi behöll samma färg på löshåret men bara färgade en bottenfärg!

Jag gick banans med några hårdelar från Hairtalk och ville se hur jag skulle se ut som brunhårig. Vad tycker ni? Ska jag satsa på det? – haha.

Senare på kvällen fick jag Torsten och min bästis kom hem till mig. Vi åt chark till middag och hade världens mysigaste kväll 🙂 Jag skulle kunna leva på chark, skulle dock rulla fram i slutändan.

Igår hade jag en tid hos Linda på Miss Fancy Nails för att bättra på brännan. Hon är helt magiskt grym på spraytan vänner, hett tips. Man ser ju helt flummig ut direkt efter 😉

Sedan spenderade jag hela lördagskvällen och denna morgon på Grand Hotel. Jag hade kanske velat vakna upp till sol över slottet men oavsett så njuter jag av att se Stockholm vakna upp långsamt en söndagsmorgon. Jag fick äta deras helt underbara frukost i sängen med det finaste sällskapet 😉 Ett av dom bästa 12h på länge. Jag hoppas ni får en fin söndag och ta hand om varandra! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • En önskan till inlägg eller video – att du visar hur mycket man ungefär tar av varje produkt i håret för ungefär halvlångt hår. Balsam schampo inpackning leave in etc. 🙂 skulle vara guld värt att se för jag misstänker många överdoserar eller tvärtom. Jag har noll aning med främst inpackning ! Tycker alltid håret blir fett av det men antagligen tar jag för mkt.

  Johanna 2017-05-15 12:09:25
  Svara
 • Hej! Kan man alltså färga en bottenfärg eller lägga i en toning i håret utan att behöva ta ut sina hairtalk? 🙂

  Johanna 2017-05-15 11:41:52
  Svara
 • wow snyggt i brunt hår!! älskar kontrasten med ljusa ögon och brunt hår! passar dig verkligen

  caroline 2017-05-14 22:00:47
  Svara
 • Satsa på mörkare åt det bruna bronde hållet.??

  Christel 2017-05-14 21:55:27
  Svara
 • Hur länge stannar en spray tan ungefär och hur länge luktar huden illa av den?

  ErikaJ 2017-05-14 20:22:26
  Svara
 • Hej Elin!
  En skönhet klär i allt 😀
  Har en fråga. När jag använt en hårvårds serie i ca 1 månad så är det som mitt hår helt plötsligt blir jättesmutsigt snabbt. Då menar jag på 1 dag. Jag brukar tvättar håret 2-3 ggr i veckan. Just nu använder jag joico k-pak innan jag började med det använde jag Maria Nila Heal serien. Trodde att det var den serien som inte passade för mitt hår men nu börjar jag tveka. Vad kan detta bero på ?
  Hoppas du får en fin söndag!
  Mvh Ylva

  Ylva 2017-05-14 18:08:20
  Svara
  • Svar på Ylvas kommentar.

   Va lustigt, jag köpte också joicoy k-pak och upplever exakt samma sak, det blir smörflåttigt redan dagen efter har haft det nu i ca 2månader…. Måste ju ta slut på flaskan ?

   Elin, du är vrålsnygg i brunt, som Alex Perry säger ”- you look expensive!” ? det gör du i blont också men kul med variation och dom blåa ögonen med brunt hår, mums! Men förstår att du kanske tvekar lite. … Lång process tillbaka till blont igen. Men snyggt som alltid ?

   Helen 2017-05-15 10:33:40
   Svara
   • Svar på Helens kommentar.

    Helen, va konstigt! Jag älskade det i början bland det bästa jag testat. För att inte tala om doften. GUD va gott de doftar! Får kanske testa något annat när flaskan tar slut då 😀

    Ylva Pettersson 2017-05-16 20:24:25
    Svara
   • Svar på Helens kommentar.

    Hej 🙂
    Men vad konstigt, så upplever inte alls jag det.

    Tusen tack för den fina kommentaren, vad glad jag blir.

    Elin Johansson 2017-05-15 12:45:25
    Svara
    • Svar på Elin Johanssons kommentar.

     Tack för svar Elin! Undra var det kan bero på eftersom både jag och Helen upplevde det. Synd så jag älskade det i början och tycker att doften är fantastisk! Får helt enkelt testa något annat nästa gång 🙂
     Ha en fin kväll!

     Ylva Pettersson 2017-05-16 20:26:49
     Svara
 • Det bruna håret var så smickrande till din hy, din ögonfärg och dina ögonbryn. Du var skitsnygg som brunett! Kanske pröva med mer mörka slingor från hairtalk för att vänja dig till en början. Och brunt hår ser nästan alltid friskare och blankare ut än ett blont hår så det bara ett plus!

  S 2017-05-14 16:55:12
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej 🙂
   Åh, men vad snällt – tusen tack. Jag ska verkligen tänka igenom det, men mörkare till hösten blir det 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2017-05-15 12:48:34
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!