Ombre is back

Hej vänner och hej måndag! 

Hur mår ni idag? Har ni fått en bra start på veckan? Jag sitter och jobbar hemifrån för fullt och ska iväg och träna ikväll. Men som jag skrev innan så var jag hos Emelie på Hairtalk i fredags och färgade tillbaka min ombre. Jag passar på att svara på en fråga på en gång som jag fick innan: Om jag färgade håret när Hairtalk redan satt i och NEJ det gjorde jag inte – Emelie tog bort allt hår, färgade och sedan satte vi tillbaka samma hår igen.

Visst känner ni igen mig nu? Visst, nu är jag spraytannad men mitt ansikte poppar fram betydligt mer och jag får vara i dom två bästa världarna – blond och mörk.

Bottenfärgen går inte ner så mycket utan den är intensiv men kort. För er slingade blondiner, testa att lägga en mörkare bottenfärg i en ombre-teknik, låt allt det blonda vara kvar – en jättebra och enkel förändring.

Håret ser också friskare ut samt stylingen/lockarna blir mer definierade. Men sen måste jag säga att jag är väldigt förvånad att ni tyckte så mycket om det bruna håret jag testade, haha. Jag vill verkligen, tro mig – men jag tror det blir för stor förändring på en gång. Men jag och Emelie har planerat lite hur vi ska göra med mitt hår till hösten.

Har ni varit hos frisören och fixat sommarfrillan än? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Förpigmenterade ni botten först? 🙂

  Linn 2017-05-16 09:05:53
  Svara
 • Hej Elin! Jag är sugen på en förändring. Jag är naturligt ljusblond i en kall ton, och jag tycker ombre är så fint. Men hur skulle det funka på mig? Jag tänker när det börja växa ut. Blond utväxt, mörk ombre och blonda toppar kan ju se lite tokigt ut. Vad tycker du jag kan göra?
  Kram!

  Sandra 2017-05-15 20:36:04
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag har också vårfint håret med en full förlängning med hairtalk och är mucho mucho nöjd och bara älskar mitt nya hår! 🙂
  Mitt egna hår hade blivit tunt och jag har också tappat en del hår efter att jag fått barn ? Men nu är jag på G igen! ✌

  Meeen – mina försök att styra håret går lite sådär ? vill gärna locka håret och få till det där härliga salongsstylade känslan ?
  Jag har investerat i GHD’S värmeverktyg, använder endast Hairtalks produkter och resultatet blir jättebra – men det håller inte 🙁

  Vad kan jag göra för fel? Använder jag för mycket produktmängd? (Leave in balsam, olja i topparna och conditioner) finns det någon annan produkt jag kan testa? ?

  Super gölle dig om du har tid med några tips! ?

  Kram// Rebecca

  Rebecca 2017-05-15 20:28:23
  Svara
 • Jag undrar också vem du spenderade natten på Grand Hotel med? 😉 Har jag missat något?

  Ida 2017-05-15 15:23:54
  Svara
 • Ja jag har precis lagt ljusa slingor i ombren så att det ser ljusare ut uppsatt men en tydlig ombre när det är utsläppt.

  ErikaJ 2017-05-15 14:34:38
  Svara
 • Hur SNYGG kan man vara? ? Du är verkligen on point! Jag ska nog också göra ombre, men mörkare ♡

  Nathalie 2017-05-15 14:25:48
  Svara
 • åh vad glad ja blir.tycker du passar i de så bra upplever själv ansiktet verkligen poppar med mörkare bottenfärg. men senaste besäket missförstod o slingade de bort min lite mörkare botten.. ansiktet blev så blurrat…
  måste man fråga efter slingor för att tona ut en bottenfärg? har min egna tråkiga mellanblonda färg med solblekta slingor.
  kraam
  ps vad var de för sällskap på hotellet i tidigare inlägg.
  😉
  trevlig måndag!!!!!

  emma 2017-05-15 13:32:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!