Nyheter från Idun Minerals

God morgon vänner!

Hoppas ni har en underbar vecka, snart helg ju. Men vet ni, i veckan kom det in ett gäng härliga tjejer och gav mig ett pressbud från Idun Minerals. Jag har självklart hört talas om märket men aldrig testat det, har ni?! Jag stod och fönade min kund och helt plötsligt kom det fram ett glatt gäng med gröna, fina kransar och en påse med Idun’s nyheter.

Kolla på dessa skönheter 🙂 Jag hann inte prata med dom riktigt men glad som attan blev jag.

Hade inte kvistarna skavt i min hårbotten så hade jag jobbat i denna krans hela dagen – haha.

Det första jag la märke till var dessa lipliner. På ena sidan finns själva läppennan och på andra sidan finns en ”sharpner and eraser” – hur smart? Jag står alltid där i badrummet med tops som klistrar sig fast i läpparna. Jag är så nyfiken på hur dom sitter på, återkommer om det.

Det låg också två eyeliner och en mascara. Är det bara jag som är rätt att testa nya mascaror? Jag har min vapendragare från Elizabeth Arden (länk-adlink) som jag älskar men jag drar mig från att testa nya. Kan ha att göra med att så fort jag testar någon ny mascara så ligger den i bh:n i slutet av dagen. Men jag ska ta mig i kragen och testa denna i alla fall 🙂

Nu ska jag till salongen och kriga på, jag hoppas ni får en underbar dag! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • En till som kör samma mascara hela tiden. Gjorde ett test av Idun en gång efter det har jag bestämt att aldrig aldrig mer byta bort min Lancome. Idun låg för övrigt i bhn efter en timme.

  Sara 2017-05-21 07:10:59
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   HAHHAHAHA, okej – det var i för sig trist. Jag ska ge det ett försök 🙂 Lancome’s mascaror är riktigt bra. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-05-23 23:11:30
   Svara
 • Hej Elin! Jag älskar verkligen din blogg! Jag undrar om en frisör ska klippa håret i blött eller tort hår. Jag vet att jätte många klipper i blött hår men min frisör klipper i mitt lockiga risiga hår när det är tort, vad ska man göra? Borde jag byta frisör? Kraam <33

  Hannah 2017-05-19 21:53:51
  Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Hej Hannah!
   Men åh, så glad jag blir 🙂 Tack snälla. Det är beroende på frisör men jag klipper alltid i blött och sedan fri-klipper i torrt hår. Jag skulle aldrig bara klippa i torrt hår. När håret är blött har du full kontroll och sedan när håret blir torrt så ser man hur håret faller och kan friklippa efter det. Jag tycker du kan ta upp det med din frisör, att du vill att hon/han klipper i blött – annars kan du byta frisör. Kramar

   Elin Johansson 2017-05-23 23:23:00
   Svara
 • Jag kör bara Labcome Difinicils men jag har testat andra men blir alltid missnöjd och går tillbaka…

  ErikaJ 2017-05-18 08:39:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!