ANASTASIA – LIP PALETTE

God morgon vänner och välkommen fredag! 

Hur har veckan varit för er? Min har varit hur bra som helst, saknar Torsten bara men det går bra. Jag sitter med min vanliga kopp kaffe på morgonen och ska först bege mig till Linda på Miss Fancy Nails för att spraytanna mig och därefter ska jag till Celina för att spela in podd. Ikväll ska jag ut och käka middag 😉

Men hörrni, jag fick ett superfint pressbud i veckan som innehöll en ny läpp-palett från Anastasia Beverly Hills. Som ni vet så är inte jag en färg-på-läpparna-kind-of-girl men jag älskar att bära det när jag fotar. Jag förstår varför ni som tycker om läppstift bär det, det lyfter en hel person.

Anastasia – Lip Palette 645 kr (Finns på utvalda Kicks butiker)

Här kommer det en hel palett med 18 matta, högpigmenterade och krämiga nyanser. Alla nyanser går att blanda med varandra och därav följer det med en platta i metall och en applikator med pensel i ena änden och en spatel i den andra. När jag stod där och skulle välja så fick jag panik, haha. Jag blev ståendes i några minuter och till slut fastnade jag för ”Red Oak Brown” som läppenna och ”Burnt Orange” som själva läppfärgen – resultatet blev typ rött 😉 haha.

Jag tror om man är en person som älskar läppstift och tycker om att vara kreativ så kommer ni älska denna palett. Det var jättekonstigt att applicera med pensel, jag har nog aldrig gjort det förut. Jag saknade också min läppenna, det är så enkelt att få det snyggt med en separat penna. Det jag tycker om är att dom är så krämiga och väldigt pigmenterade – jag behövde inte mycket produkt på penseln för att få ett jämt resultat.

Men en sak slog mig, när jag läste att den kostar ca 650 kr så var min första reaktion – OJ vad mycket. Men när jag sedan tänkte till så får du alltså 18 läppstift för 650 kr som också går att blanda för att få dubbelt så många olika nyanser (genom att mixa dom). Jag ska testa mig fram och välja en ”Peachy Pink” med vitt för att få till den perfekta ”Elin Pink/Nude” färgen – hur kul?!

En stor tumme upp för mig, här finns att du behöver 🙂 Ha en underbar fredag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag kommer ihåg för länge sen när du gjorde ett inlägg om din hårvårdsrutin, vilka dagar du skulle tvätta och vilka frisyrer du skulle ha vilken dag och så. Tyckte verkligen om det inlägget och undrar om inte du kunde göra en uppdaterad version om hur du planerar din hårvård nu! 🙂
  Tack för en superbra blogg!

  Camilla 2017-05-20 17:17:46
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej Camilla 🙂 Tusen tack, så glad att du tycker om den.
   Ja just ja, när jag skrev i min kalender. Absolut, jag gör nog lite samma sak men jag har ändrat produkter osv. Men jag skriver upp det så kommer den ett uppdatering på det inlägget – tack för tips. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-05-23 23:12:54
   Svara
 • Hej!
  Jag älskar verkligen din blogg. Den är vacker och inspirerande. Du är verkligen en mycket begåvad frisör!
  Dock funderar jag och saknar bilder och inlägg från klippningar/ färg av kunder med tunt hår, och då menar jag verkligen tunt hår! Det känns som att alla dina kunder har fantastiskt hår att jobba med….då blir ju slutresultatet också bra.. Själv har jag tunt, torrt och fult hår oavsett hur jag vårdar det… Har funderat på ” Hairtalk” men har inte råd oavsett hur jag vänder på våra kronor…( fyra barn) .. Hade varit roligt att se klippningar av hår som inte redan från början är långt och fint! Sitter alltid så avundsjuk och tittar på allas hår…?
  Ha en fin sommar☀️☀️☀️

  Katarina 2017-05-19 13:43:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!