NÄR FÖRÄNDRINGAR ÄR MIN VARDAG

Hej vänner! 

Vilken helg jag har haft, helt magisk. Men i igår åkte jag in till salongen för att ta hand om min underbara Annica. Vi startade ett tre-stegs-program för ett tag sedan, ombren skulle bort. Annicas hår är ett av det svåraste håren att färga, jag sliter av mitt eget hår ibland när hennes hår inte vill dit jag vill. Hon har glashår, pigmenten sitter som grafitti på en betongvägg och nyanserna rinner av lika lätt som brun utan sol en varm sommardag. Men ni känner mig, jag triggas utav att lösa problem och jag följer alltid min magkänsla, jag ska bara lyckas.

Såhär är vi vana att se Annica och för att jag skulle lyckas få till en rå/kall-mörk bottenfärg så har jag lagt SÅÅÅ mycket pigment. Jag visste att om jag skulle få bleka bort bottenfärgen en vacker dag så skulle det få bita mig i baken – haha.

Men nu är dagen här, hon har blivit hel/blondin med ett drömhår från Hairtalk Extensions. Jag fick till slut allt som jag ville och ett kvitto på att allt går om man bara försöker och vill. Jag ser hårfärg och hår på ett lite annorlunda sätt, jag tänker att en kunds hår är en relation som jag måste vårda och förstå – förstår ni?! 🙂

Vad har jag använt?
Hairtalk 5pk, 40cm
Nummer: 20, 613/18 och 25
Jag har ”colorplussat” vissa med Regular+Brown samt några i silver. 

Visst blev det fint? Jag färgade också bort hennes solblekta/gula hår och fick till detta drömhår på denna underbara människa. Jag kan inte vara nöjdare och att få jobba med förändringar är det roligaste jag vet 🙂 Ha en underbar söndag nu vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Annicas hår blev superfint! Jag skulle också vilja ha långt hår utan att färga/bleka det. Vad skulle det kosta? Just nu har jag till brösten ungefär men vill liksom ha mer hår så att det blir tjockare 🙂

  Sara 2017-06-13 20:11:02
  Svara
 • Hej! Vad heter locktången?

  Sofie 2017-06-08 17:30:11
  Svara
 • Men alltså färgen. SÅ jävla fin! Hur får man till den där nyansen?! Det verkar apsvårt. Har själv blont hår som jag fixar hos frisören typ varannan månad. Slingar ljusa slingor i min tråkiga råttfärgade utväxt. Dom två första veckorna är det glansigt och fint och fin nyans men sen börjar det sakta återgå till en icke-lika-kall ton. Vill ha kall ton men inte liksom åt det gråa hållet. Jag vet inte hur jag ska få till mitt hår som jag vill 🙁

  Nathalie 2017-05-31 10:10:16
  Svara
 • Åh jag önskar att du kunde vara min frisör. Ingen kan få till mitt hår heller… finns det nån bra frisör o Göteborg undrar jag?

  Lina 2017-05-23 07:00:00
  Svara
 • Så jäkla snyggt! Jag har inte varit helt tillfreds med tidigare färgen (hahaha..verkligen mitt problem 😉 ) men detta gillar jag skarpt!!

  Annika 2017-05-22 10:47:54
  Svara
 • Så snygg hon blev! Du är underbart duktig, blir så inspirerad av dig! <3

  Jag har en fråga som jag hoppas du har tid och möjlighet att svara på. Jag har ett helt ofärgat hår (naturligt mellanblont/mörkbrunt), men jag är så trött på färgen och skulle vilja göra det mörkare, till en mer "intense" mörkbrun färg. Men eftersom sommaren är påväg är det kanske onödigt att färga/intensivtona nu? Så jag undrar om dessa hårinpackningar med färgpigment, t.ex. maria nila även fungerar på ofärgat hår? och om inte, har du tips på något annat som uppfräschning av färg på ofärgat hår? Eller är det bara frisören som gäller? 🙂

  Tänker mig bara som uppfräschning, bara lite förbättring av färgen liksom. Ska absolut INTE färga hemma, för det vet jag att det inte blir bra efter att ha läst din blogg 😉

  Stort tack på förhand!
  Kram på dig vackra Elin! 🙂 <3 Trevlig söndag kväll.

  Ebba 2017-05-21 19:34:28
  Svara
 • Så jäkla snygg hon blev…..my good!!!
  Jag ska åka utomlands snart och behöver veta det bästa som kan skydda håret från att bli blekt och torrt (förutom hatt).
  Jag har mörkt hår och Hairtalk och det blev lite blekt när jag var i Florida i januari och vill verkligen inte påfresta det i onödan.
  Har du nåt supertips till mig;-)
  Kram/Maria

  Maria 2017-05-21 18:12:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!