Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgens höjdpunkter

Hej bästa ni! 

Min helg har varit helt magisk på alla plan. Jag började min fredag med en tid hos Linda på Miss Fancy för att spraytanna mig, jag är besatt igen och Linda är så grym. Jag försöker verkligen sköta min bränna riktigt bra, jag vill att den ska hålla sig snygg så länge som möjligt. Jag skrubbar mig ordentligt innan och låter den verka i minst 4-6 timmar innan jag sköljer av första gången. Linda har en nyans som blir lite kallare än vanligt, jag älskar den – att vara ”brun utan sol” orange är inte så snyggt tycker jag. Här kommer helgen i mobilbilder och lycka 🙂 Hoppas ni tycker om dessa typer av inlägg, jag själv tycker det är roligt att mixa med!

Sedan åkte jag direkt till Celina för en hel dags podd-inspelning. Hon och hennes sambo Christian har inrett deras fantastiska balkong. Denna hörna ovan är Martins (hunden) och fredagen bjöd på så fint väder så vi passade på att planera avsnitten ute på balkongen.

Jag fick sitta lökig och ny-sprayad hela dagen, haha!

På kvällen var jag på en underbar middag 😉 Tog först en drink på Tap Room på Kungsholmen, om ni inte varit där än så kan jag rekommendera det. Sedan åt vi en magiskt god middag på AG, jag äter sällan kött men när man väl ska göra det så kunde inte AG:s passat bättre.

På lördagen var jag på salongen hela dagen och tog hand om Annica. Sedan var det dags för personalfest med salongen på kvällen. Vi började på salongen med bubbel och skitsnack, sedan hade vi middag på Kasai och kvällen slutade 02.00. Alla mina underbara vänner kom även inrullandes och jag hade verkligen en riktigt rolig kväll. Nu är det måndag, fullt ös som vanligt och jag kunde inte vara gladare just nu. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Måste bara få säga att du är så galet vacker! 🙂
  Undrar också var den vita (eller beigea?) toppen/klänningen är ifrån som du har på dig på middagsbilden? Så snygg!
  Kram till dig!

  Amanda Lysén 2017-05-22 12:20:01
  Svara
  • Svar på Amanda Lyséns kommentar.

   Men alltså vilken kommentar, tusen tack 🙂 Det är en klänning som är ljusrosa/beige från Zara – jag köpte den förra året tyvärr. Stor Kram

   Elin Johansson 2017-05-23 23:09:32
   Svara
 • Hej Elin! Var har du köpt den vita klänningen du har på ena bilden? Så fin! / J

  J 2017-05-22 11:02:44
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Hej 🙂 Tusen tack, den är från Zara – dock från förra året. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-05-23 23:09:58
   Svara
 • Det ser ut att vara en bra hon på spraytanen. Men man vet ju att den blir olika på olika hud. Jag tycker alltid att jag blir lite orange även i vanlig sol.

  ErikaJ 2017-05-22 09:39:28
  Svara
  • Svar på ErikaJs kommentar.

   Jaa, Linda är fantastisk 🙂 Blir aldrig orange, hon anpassar färgen till hudtypen. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-05-23 23:10:41
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!