Joico – Blonde Life Brightening

inlägget innehåller annonslänkar…

Hej mina underbara vänner! 

Jag hoppas ni mår hur bra som helst och att ni har kommit igång med en ny vecka. Men vet ni, jag har använt en ny serie hårvård ett litet tag nu – nämligen Joico’s nyhet ”The Blonde Life”. Det är en serie som ljusar upp ditt hår, balanserar ph-värdet men utan att håret tar stryk. Den är till för blondiner och så som dom flesta uppljusande schampon brukar det fungera bäst på dom ljusaste håren. Jag har haft väldigt höga förväntningar på den här serien eftersom jag tycker att tar man fram en ny serie för blondiner år 2017 så ska dom vara KABAM-BRA!

JOICO – BLONDE LIFE (mer info-klick)

Vad tycker jag?!

Jag trodde att håret skulle bli strävt och torrt när jag schamponerade men icke sa nicke… Schampot är sulfatfritt som skonsamt ska rengöra blont hår och det måste jag verkligen hålla med om. Men jag ska säga att jag inte upplevde någon uppljusning, då har jag använt serien 4-5 gånger. Både balsamet och inpackningen var riktigt bra och håret blev mjukt, glansigt och jag fick en jättehärlig känsla.

Det är rätt svårt att finna bra hårvård när man har blont hår tycker jag. Jag testar så mycket produkter och jag upplever alltid något fel eller antingen är jag nöjd med schampot eller balsamet – men aldrig en hel serie. Jag tänkte visa er vilka produkter använder/blandar för tillfället.

Jag har hamnat i en ”inpackning-istället-för-balsam” period. Jag får en betydligt bättre känsla och mjukhet på håret med Joico’s K-pak inpackning än vilket balsam som helst. Min leave-in kräm från R+Co kan jag inte leva utan och oljan från Oribe är livet (dock-snart-slut-panik). Hur tänker ni? Blandar ni hejvilt eller hur ser er hårvård ut just nu?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Just nu är jag väldigt nöjd med min hårvård som ser ut som följande: schampo blonde idol, inoackning joico k-pak (ditt tips, tack!!) samt ett balsam från davine (melu). Sedan moroccanoil. Ska skaffa någon mer stylingprodukt dock.. men nu känns håret rent men inte strävt. Luftigt och mjukt/blankt 😀 har blont axellångt hår.

  Mathilda 2017-05-25 14:21:55
  Svara
 • Oooohhh måste testa hehe. PUSS babe!!!

  Cornelia Granslätt 2017-05-23 22:33:19 http://www.devote.se/corneliagranslatt
  Svara
 • Jag provar nytt hela tiden i jakt på ett schampo som verkligen tvättar rent. Inte hittat ännu. Bäst ligger Maroccan Oil Clearify. Sämst Kevin Murphys Detox som lämnade håret värre än före tvätt. Några tips där åt mig?

  Vad gäller inpackning istället för balsam, många frisörer säger alltid först inpackning sen balsam efter det, men det behövs ej enligt dig?en

  Annika 2017-05-23 13:21:03
  Svara
 • Hej
  Hoppas du kan hjälpa mig med svar börjar bli dsperat 🙁 Jag är blond (inte äkta) men får alltod gula skiftningar och använder jag silverschampo får jag lila slingor …..inte alls kul Nu hörde jag dock att när det gäller revelon färgbomb 1002 som jag använder att man kan köra den i torrt hår….Funkar det
  Tacksam för svar Mvh

  Veronica 2017-05-23 09:31:02
  Svara
 • Har du testat Label.M brightening blonde? Kunderna upplever stor skillnad säger dom ! Är inte blond själv (än) så inte haft möjlighet att testa, men känslan är riktigt go!

  Så länge inpackning har tillräckligt låg pH-värde i förhållande till Shampoo så går det ju bra med inpackning istället för balsam, men mitt hår går av direkt när jag slarvar med balsam ?

  Alice 2017-05-23 09:20:00 http://Www.Colorsofwonderland.Se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!