Dunderfrukost, Kissies och säsongsavslutning

Hej vänner! 

Det är torsdag (fast känns som fredag) och en långledighet väntar på oss – hur underbart? Jag orkade inte fixa mig imorse, måla i brynen och satt upp håret i en tofs. Jag ska åka till Gotland i helgen så jag ser så enormt mycket fram emot det. Jag är precis hemkommen från Celina där jag har haft en underbar morgon/förmiddag. Fredagar är mina podd-dagar och det är en perfekt start inför en helg men idag blev det en dag tidigare pga ledigheten. Som vi också hintade om i senaste avsnittet av On Fleekpodden (länk) så kommer vi ta ett sommaruppehåll. Vi har spelat in (hittils) 23 avsnitt vilket är helt sjukt, vi har haft så roligt och det känns verkligen som att ni har gillat det.

Eller vad säger ni, tycker ni om podden? Vore så kul att höra från er vad ni tycker varit bäst/sämst under denna säsong. Vi vill gärna fortsätta med en till säsong men det vore så roligt om ni ville hjälpa oss med era åsikter. Ni vet att jag jobbar det jag gör på grund av just er, er talan betyder så mycket 🙂 

När jag kom till Celina i morse stod det framdukat en helt underbar frukost. Vi hade bjudit in underbara Alexandra (Kissies) till vårt final-avsnitt och jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Ni kommer smälla av när ni får höra detta härjiga avsnitt. Vi pratar bland annat om Tinder, dejting, pinsamma dejter och vi får även en extra gäst på köpet – ni vill INTE missa det avsnittet.

Torsten var självklart med och Celina hade verkligen gjort en underbar frukost. Nu ska jag fortsätta jobba framför datorn, kväll ska jag iväg och träna 🙂 Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej fina Elin! Kan du inte göra ett inlägg om hur man sätter upp håret fint med hairtalk i! Jag har bara 1 paket i (3 fästen per sida fram), men kan inte sätta håret bakåt i en hästsvans/knut utan att dessa syns? kram!

  Annie 2017-05-26 10:47:35
  Svara
 • Hej Elin! Jag har blekt hela håret väldigt ljust blont i typ femton års tid, och funderar på att försöka hitta tillbaka till en mer naturlig mörkblond färg närmare min egen. Du är ju proffset nr 1 på blonda hår, men förstått att du är för upptagen för att ta in nya kunder. Min fråga är därför – vet du om någon annan frisör i Stockholm som också är bra på blont hår som jag kan söka mig till? 🙂 puss!

  Frida 2017-05-25 19:06:30
  Svara
 • Du är en natural born beauty och är jättevacker utan smink. Det är lätt att se bra ut med smink missförstå mig rätt 😉 men att vara het utan smink är ännu kaxigare ;P inte bara för att det är ”inne” med naturlig make nu för tillfället utan mer min personliga åsikt.
  Jag önskar jag kunde ge feedback på podden, men jag känner mig för jävla gammal (31 år 😉 och märker att jag inte längre hänger med i allt som sker, instastory/snap och allt vad det är, förstår inte hur folk hinner med. När ni hade premiär för podden för länge sen så tryckte jag mig vidare för första gången i poddvärlden, men fick inte riktigt till det att och la sen inge mer tid på det. Jag förlitar mig på att det finns andra som kan hjälpa till med feedback, have a nice weekend!

  Helen 2017-05-25 18:39:22
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Håller med. Är 35 och nöjer mig med Facebook. Har även Instagram för att kolla in kändisar men använder det inte själv

   ErikaJ 2017-05-26 08:37:43
   Svara
 • Välkommen till oss på Gotland 😀

  Lovisa 2017-05-25 16:23:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!