Drottningen utav Bronde

Hej mina underbara vänner! 

Jag sitter i en bil till Nynäshamn för att båten till Gotland där jag ska spendera några dagar med livets sällskap. Men jag måste bara visa er när jag färgade Emelie (min pt) i veckan. Jag kände verkligen hur jag fick till hennes hårfärg så fin så jag fick gåshud. Jag färgar Emelie ca 8:e vecka just för att hon vill att håret alltid ska vara on point.

Här har vi Emelie för 8 veckor sedan. Då mörkade jag ner hennes dunderblonda längder och gjorde en kall, beige ljusbrun ton. Jag fortsatte att mörka ner hennes bottenfärg och målade en ombre som vanligt.

Denna gång gjorde jag helheten varmare, mocca brun. Jag ville få in mycket pigment och att håret skulle bli mer intensivt. Jag blandade in några ljusa delar samt använde mig utav en del ljusa partier som redan fanns i håret. Det är fortfarande kontraster men genom att få samma ton på håret gör att helheten blir mjukare och naturligare.

Jag kände att denna hårfärg skulle göra succé i sommar tillsammans med en solbränd hud, ett par snygga solglasögon och ihop med en underbar tjej. Många vill bli ljusare till sommaren men egentligen passar det bättre att bli mörkare just för att huden och håret går ihop bättre 🙂 Värt att tänka på. Men visst blev hon fin i sitt nya hår?

Här har vi alla steg som gjorts 🙂 Förebild (t.v), resultatet för 8 veckor sedan resultatet denna vecka 🙂 Vilken gillade ni bäst?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • En ren dröm! Så himla fint! 😀

  Jo Elin, jag undrar om du har några bra tips på frisyrer för ett tjockt, torrt och vågigt hår?

  En knut på huvudet eller hög hästsvans brukar tyvärr kännas för tungt för hårbotten och flätor har blivit lite av en ”vardagsfrisyr” för mig, så skulle bli sååå glad om du hade några bra tips! 🙂

  Du är bäst! 🙂

  Alice 2017-05-29 19:56:52
  Svara
 • Steg 3!
  Hur förklararar man den för sin frisör?

  Christine 2017-05-28 17:42:42
  Svara
 • Steg 3. Gillar inte kalla toner då de är trista och går gärna i grönt

  ErikaJ 2017-05-28 10:32:55
  Svara
 • Sista! Har blivit så trött på kalla toner, älskar allt som blir guldigt och mustigt just nu. Tycker man ser mycket äldre och tråkigare ut i ansiktet av kalla toner! Men det kan mkt väl va min egen åldersnoja.

  Christie 2017-05-28 08:25:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!