Så färgar jag ögonbrynen

Hej mina fina! 

Hoppas ni mår magiskt idag. Vet ni, det var ett tag sedan jag uppdaterade ett inlägg om mina ögonbryn. Jag färgar ögonbrynen en gång i veckan och det är för att dom är obefintliga om jag inte gör det. På första bilden är det fortfarande färg kvar men på sista bilden har jag fått med alla småhår och brynet blir fylligare.

Jag smörjer in med ”Skin Protector” längst in mot näsan så jag inte får ett hårt streck utav färgen. Jag målar precis på samma sätt som jag gör när jag fyller i brynen med penna. Det tar lite tid att applicera men där du lägger färgen, så kommer brynet se ut. Så du ska alltid tänka på lägg färgen som du vill att brynet ska bli. Jag låter färgen sitta i ca 10 minuter och därefter noppar, klipper och formar jag till dom. Eftersom jag är noga med att färga och noppa regelbundet så hinner det inte växa ut så mycket 🙂

Jag använder ögonbrynsfärg från Refectocil och jag brukar ta 2/3 del utav ”Naturbrun” och 1/3 del av ”Graphite”. Dom kostar 79 kr styck och finns att köpa HÄR (klick-adlink) – glöm inte oxidationsmedlet bara.

Det är så skönt att bara fylla i brynen snabbt som attan på morgonen, annars tar det 100 år för mig. För er som vill att det ska gå snabbt, lägg tiden på att färga brynen en gång i veckan så spar du in så mycket tid.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Hur mycket av färgen ca 1cm? Och hur mycket oxidationsmedlet ca droppar? Mvh Johanna

  Johanna 2017-05-31 16:40:10
  Svara
 • Obefintliga utan färg var årets under statement skulle jag säga. Jag kan maila dig en bild som beskriver ordet obefintliga. Haha..

  Hur som, du färgar alltså en gång i veckan utan problem? Då ska jag våga mig på att göra det lite oftare jag med. Har tänkt att precis som håret på skallen så tar brynen stryk.

  Annika 2017-05-31 14:00:18
  Svara
 • Hur har du fått dina lgonbryn så fylliga och tjocka ? Hur gör man för att få tillbaka bryn från sönder plockat ?

  Mikaela 2017-05-30 17:37:28
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Sorry råkade skicka. Jag sparade ut mina ögonbryn under flera veckor utan att noppa ett enda hårstrå under tiden (fast man gärna vill) för att se hur mycket hår jag verkligen hade och hur det växte. Hade mycket tjockare än jag trodde även om det växer rätt glest. Sen kunde jag noppa igen för att få rätt form.

   ErikaJ 2017-05-31 15:35:43
   Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Jag sparade ut mina under flera veckor utan att noppa ett enda hårstrå

   ErikaJ 2017-05-31 15:33:14
   Svara
 • SÅ jävla perfekta bryn darling!!! pussss <3

  Cornelia Granslätt 2017-05-30 15:37:35 http://www.devote.se/corneliagranslatt
  Svara
 • Hej! Använder du penseln som är ”soft” eller ”hard”? Från Refectocil. 🙂

  Louise 2017-05-30 11:31:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!