GOTLAND – att nypa sig i armen

Hej mina fina! 

Hur mår ni? Har ni haft en bra start på veckan? Som ni kanske har sett på mina andra sociala medier så har jag spenderat tre helt fantastiska dagar på Gotland med livets sällskap. Jag har endast varit i Visby under Stockholmsveckan (hundra år sedan) men jag har inte förstått hur vackert det är där. Jag förstår varför folk semestrar och framförallt bor där.

Vi tog båten till Gotland på söndagsmorgonen och kan väl inte säga att det är det roligaste att åka. Det är som en stor, sliten buss man sitter på i 3,5h. Men vi ville ha med bilen annars hade jag gärna tagit flyget över. Vi bodde på Clarion Wisby och jag måste säga att dom gav brutalt bra service. På söndagen spenderade en hel kväll på Selma City Spa, drack bubbel och njöt av livet. Visby är också så mysigt att promenera runt i 🙂

Jag hade packat för 25 grader och sol (som Stockholm levererade i helgen) men det var rätt kallt, typ 15-16 grader och blåste för kung och fosterland. Visby hade inte riktigt vaknat till liv inför sommaren än så mycket var stängd och på kvällarna var det som att gå i en spökstad.

På måndagen tog vi bilen och åkte ut till Fårö, herrejisses vad vackert det var där. Jag hörde knappt mina egna andetag för det blåste så mycket men det gjorde verkligen ingenting. På vägen dit stod det lösa får överallt och det var som att vara utomlands fast på den finaste svenska sättet, förstår ni?! 🙂

Sverige är så underskattat och jag rekommenderar alla att åka hit under en helg och verkligen bara ta det lugnt, gå på spa, promenera runt i fina Visby med en glass och ät god mat. Jag har haft några dagar utav nypa-sig-i-armen-lycka, nu ska jag tillbaka till salongen och jobbet här hemma 🙂 TACK <3<3

PS: Lite av denna lycka avslöjas lite i dagens podd-avsnitt – hihi! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så himla glad för din skull! Du om någon förtjänar det. <3

  Amanda 2017-06-03 20:04:16
  Svara
 • du är så gulligt hemlig^^
  din blogg har förgyllt min sega vardag me två småbarn mycket. hoppas lite på de är en ny kärlek som uppskattar dig<3
  tack för att du bjuder in oss
  ps, hur gör man för att frisören ska färga in håret mörkare fast ändå lite transparent så tidigare bayalage lyser igenom? som du gjorde på emelie?
  kram från emma

  emma 2017-06-02 20:05:29
  Svara
 • Hoppas Du har träffat nån fin kille istället för aset.

  ErikaJ 2017-06-01 17:22:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!