ON FLEEKPODDEN – ”Säsongsavslutning med KISSIE”

Säsongsavslutning – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL AVSNITTET!

Godmorgon älsklingar – hörrni det börjar bli sommar och det har blivit dags att avsluta säsongen med en gäst och då ingen mindre än Alexandra Nilsson OCH Kissie!

…Ja du läste rätt, vi har nämligen fått äran att både ha med Alexandra och Kissie i en frågestund – kan du skilja på vem som är vem? Vi fortsätter avsnittet med kärlek och relationstema. Tinder, oskrivna regler vid dejting, att hålla ihop ett förhållande i tio år och hur förklarar man egentligen för frisören att löshåret slitits av i sänghalmen? Det har bl.a. Alexandra svar på och mycket mer. Detta avsnitt och 22 andra hittar ni på Podcaster (länk) eller där poddar finns.

Glöm inte att prenumerera och lämna gärna en liten recension om ni har lust. På sociala medier kan ni prata med oss på Facebook: ”On Fleek med Celina och Styleelin”, Instagram: ”@onfleekpodden” och vill ni maila in anonymt till oss går det bra på [email protected].

Hjälp oss att börja planera nästa säsong – Vad vill ni höra? Har ni historier ni vill dela med er av, ämnen ni vill att vi ska ta upp, nya återkommande teman? Brainstorma!!! Inga idéer är för dumma, vi tar emot allt med öppna armar. Tusen, tusen och åter tusen tack för denna första episka säsong. Det är tack vare ER som vi kan fortsätta och som gör det här till världens roligaste grej. TACK!! Vi hörs igen till Augusti. Ha nu en fantastisk sommar och njut! Stay tuned and stay on fleek <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Elin! Jag äälskar din blogg, du ger såna bra tips och jag kommer alltid in och läser en eller två gånger om dagen, haha!
  Har du tidigare lagt upp någon complete ”hår-produktsguide” på vad man bör äga för produkter för att hålla ett fint, skonsamt hår? Jag har letat lite men inte hittat <3

  Kram!

  Jessica 2017-05-31 14:21:21
  Svara
 • Hej Elin! Tack för superbra blogg! ❤

  Jag hade sparat ut mitt hår med min naturliga hårfärg (brunt) för att jag ville kunna ljusa upp det lättare när de gråa började dyka upp, och därefter, när jag tröttnat på ljust, börja ha mörkt hår igen, som jag trivs bäst i.

  Det blev dags i år, och jag gick till frisören förra veckan och visade upp en bild på Rachel Greens hår. Jag blev ganska missnöjd (gick dit 2 ggr), tyckte det blev för ljust i botten, glanslöst och jag kände att jag inte trivdes som blondin. Så igår var jag hos en annan frisör för att bli brunett igen. Hon gjorde en förpigmentering och sedan en chokladbrun toning. Det blev jättebra, men NU när jag ser fotona på veckan som blond så ser jag det ”utifrån” och inser att det faktiskt var jättefint!! Och att jag inte borde ha gett upp så snabbt. 4000:- har det kostat mig, och nu sitter jag här och är rädd att det är kört för mig att kunna bli blond/ljusare/Rachel Green igen utan att förstöra håret. Jag vet att det sliter som attan att hålla på så här, och jag menar inte att jag vill göra om det nu direkt IGEN…men kanske börja med en stegvis förändring från och med hösten/vintern/våren?

  När toningen släpper, kommer blekningen att vara kvar? Eller kommer håret att ha en annan färg från förpigmenteringen?

  Jag har långt hår, och vill fortsätta ha det så, vilket jag förstått kan vara en utmaning. Snälla har du några tips till mig??

  All cred och kärlek!

  /Linn

  Linn 2017-05-31 13:41:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!