SÅ LÄTT FRÄSCHAR DU UPP HUDEN

Hej hopp, god morgon vänner! 

Det är fredag, hur underbart?! Jag är påväg till salongen för att ta en kund som jag var tvungen att boka om när jag åkte till Gotland och sedan ska jag äntligen hämta Torsten. Tänk att det var första juni igår, om en vecka fyller jag år och i samma veva åka till Budapest. Har någon utav er varit i Budapest? Vore så kul om ni kom med några tips, ska bli så kul.

Jag måste bara flika in att jag är så enormt nöjd med mina kindben Madde på Aleris Plastikkirurgi skapade på mig för ett tag sedan. Jag ser att det är väldigt många som frågar mig om det och jag gör botox, fyller läpparna 2-3 gånger per år samt fyller ut kindbenen – thats it 🙂

Becca – Soft Light Blurring Powder ca 300 kr på Sephora

Men hur som, jag vill verkligen tipsa er om ett puder och en primer från Becca Cosmetics som har förändrat mitt liv. Det första är ett löspuder som ger en underbar lyster utan att ansiktet blir glansigt. Den gör att huden blurras, jämnar ut hudtonen och är ljusreflekterande. Jag använder den efter foundation och jag upplever att sminket håller sig bättre på plats innan.

Becca – First Light Priming Filter Instant Complexion Refresh ca 300 kr (finns på Sephora)

Min andra skönhet är en primer som fräschar upp huden och ger ett underbart glow. Det känns som att huden poppar fram på en helt ny nivå. Min foundation spetsas upp och helheten blir mycket fräschare än om jag inte skulle använda den.

Glow, Glow och Glow 🙂 Ett hett tips till sommaren, så glad att jag fick testa dessa produkter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Du har de snyggaste äkta fejkläppar jag sett!!
  Är sugen på att fixa mina men vågar inte, tänk om det blir ankvarianten!
  Skulle bli superglad om du kunde göra ett läppinlägg om hur det går till! 🙂

  Anki 2017-06-02 15:23:35
  Svara
 • Älskar Budapest! Var där för två år sedan och ska dit nu i juli igen.
  -Den coolaste och konstigaste baren ever är Szimpla Kert! Den måste du besöka!
  – en dag på Margret island. Sola och bada.
  – bara promenera genom de gamla kvarteren.
  – ta en drink från ett mojito stånd
  – besöka de jätte stora köpcentrumet (kommer inte ihåg vad de heter)
  – Geller badet
  – åka vatten taxi
  Ha de så kul

  Elin 2017-06-02 09:55:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!