GYLLENE HÅR MED HAIRTALK

Hej vänner!

Nu har jag fått ett moment igen, jag måste erkänna det. Förra veckan gjorde jag denna skönhet mörkare i håret och det blev verkligen så fint. Emelie har dock tjatat på mig i ett år att hon ska få sätta i Hairtalk men jag har strängt sagt nej då hon redan har ett underbart, tjockt och långt hår. Hon sköter håret jättebra själv och har alla förutsättningar till ett eget (ännu) länge hårsvall. Men efter jag satte i Hairtalk på Annica (inlägg-klick) så fick jag ett sms av Emelie att ”Snällllaaaaa Elin” – jag kunde inte säga nej denna gång.

Jag kan inget annat säga än att herrejesus så bra det blev, jag blev så nöjd. Jag tränade med Emelie samma kväll och hon vann pris för den ”mest kollade dag i spegeln” 😉

Vilka färger la jag?: 

Jag ville förstärka den färg jag redan färgat. Vissa delar ska bli lite ljusare, vissa lite mörkare och steppa upp färgen helt enkelt. Här gäller det att gå på känsla och välja hur du sätter färgerna så allt går ihop snyggt 🙂

Längd: 40 cm
Hur många paket: 4 paket
Vilka färger: 4, 8/3 och 20

Visst blev det fint? Perfekt för sommaren och lika så jag sa till Emelie, ska ni utomlands 1-2 veckor och bada i sommar: Gå till frisören, ta ut Hairtalk och sätta tillbaka det efter semestern. Solen gör att håret blir torrt, gulnar och att vara i vatten (pool som hav) är inte bra alls. Värt att tänka på när man lägger mycket pengar på sitt Hairtalk 🙂 Ha en underbar lördag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hur gör man såna vågor i håret som hon har på bilden ?

  Ramona lindström 2017-06-05 14:45:56 http://facebook.com
  Svara
 • Hej, vad har du använt för färg på hennes naturliga hår? 🙂 vilket drömhår, jättefint! Kram

  Kamilla jansson 2017-06-04 18:55:56
  Svara
 • Hejsan! Hur är håret stylat och vad har du använt för verktyg? Jättefint!

  Greta 2017-06-03 18:03:25
  Svara
 • Lyssnade nyss på podden, va kul med nya mannen?
  Och emelies hår?
  Vad roligt o känna man kan ge tillbaka, du med hennes hår och hon med din träning? trevlig dag

  Emma 2017-06-03 09:35:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!