SMAKA PÅ STOCKHOLM

Hej vänner! 

Hur har helgen varit? Hoppas ni har haft det bra i alla fall. Jag har haft en underbar helg, som vanligt nu förtiden. I fredags jobbade jag på salongen hela dagen, hämtade Torsten och på kvällen åkte jag och Nicole in till Kungsträdgården för att spana in ”Smaka på Stockhom”. Det är ett evenemang där kockar, krögare, samarbetspartners går samman och bjuder på massor med mat. Allt från dryck, mat från hela världen, godsaker och visar upp nya trender inom mat och dryck. Kungsan fylls med matglädje, artister och glada människor. Vem blir inte glad utav mat liksom? 🙂

Det var en perfekt försommarkväll med livets godaste hamburgare och det var så häftigt att se alla människor som verkligen njöt av stunden. Ibland brukar jag stanna upp och uppmärksamma stunden jag är i, här handlade det bara om att äta god mat, umgås och njuta. Efter den där hamburgaren orkade varken jag eller Nicole något mer, dock så fick jag i mig en mjukglass 🙂

Jag brukar inte dricka öl, kanske någon Corona med lime på sommaren men jag är en äkta vinälskare men det passade så bra med öl här. En hamburgare, en riktigt kall öl och stämningen. Tycker ni om öl förresten? Dock blir man sjukt kissnödig av öl, haha. Smaka på Stockholm håller på till tisdag (6/6), om ni har vägarna förbi eller vill umgås på ett mysigt sätt – häng där en kväll. Ta med din bästa vän, en dejt/pojkvän/flickvän eller sätt dig själv på en trappa med något gott att äta och sug in den härliga stämningen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin!

  Mitt hår är helt torrt och slitet efter snart ett år utomlands där klorvattnet dessutom förstört min stackars hårbottnen som nu kliar och har fått små sår.

  Vilka produkter borde jag köpa på mig när jag kommer tillbaka till Sverige för att reparera håret och hårbottnen igen?

  Kram

  t 2017-06-04 16:09:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!