Min start på måndagen

Hej vänner! 

Hur mår ni efter helgen? Jag sitter på salongen och har haft min första kund, inväntar min andra. Jag vaknade upp med min dröm ”Mr A” och skyndade mig tidigt till salongen för ett möte. Jag är så taggad för denna vecka, jobbar mycket på salongen, jag fyller år och ska få åka till Budapest i några dagar – jag mår så bra just nu! Stockholm leverar inte passande väder kan jag påstå! 


Jag kände att det var onödigt att sminka på mig så mycket idag. Jag älskar måndagar annars men idag hade jag velat ligga i sägen med datorn i knät och småjobbat 🙂 Jag var inne snabbt på salongen igår och klippte ”Mr A” och då klippte jag ett djupt jack i fingret 🙁 Efter alla miljoner år jag har klippt hår så trodde  jag att jag var härdad – men icke sa nicke! 


Fick även ett pressbud från Sephora som innehöll deras senaste ”Kiss Me Gloss” som ger dig kyssvänliga läppar i sommar 🙂 Ska hugga in i dom senare. Snart kommer det ett inlägg om hur jag fönar mitt hår, det får ni inte missa! Ha en underbar måndag vänner 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Yay! 🙂 Så glad för din skull. 🙂

  Linda 2017-06-07 08:50:20
  Svara
 • Du fortjener virkelig dette

  Lisa 2017-06-06 20:01:05
  Svara
 • Ha ha, det var min första spontana tanke också ? vilka manliga händer! Härligt ?
  Du är verkligen värd att må precis som du gör nu, lycklig och framgångsrik på alla sätt och vis!

  Helen 2017-06-05 18:29:12
  Svara
 • Alltså jag känner inte dig personligen men blev så jävla glad när jag läste det här!! Du är så värd det här efter all skit aset utsatte dig för. Du verkar ha en helt annan energi och livslust nu än för ett par år sen. Så himla kul! Önskar dig en fortsatt bra vecka ?

  Josephine 2017-06-05 13:11:54
  Svara
 • Mr A har manliga händer ser jag ?

  ErikaJ 2017-06-05 12:20:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!