Den bästa födelsedagen på 27 år

God morgon vänner! 

Åh, först och främst – tusen tack för alla gratulationer igår. Jag hade inte tid att blogga då ”Mr A” överraskade mig helt att vi skulle övernatta på hotel på Arlanda så vi kunde vakna upp i lugn och ro på min födelsedag, äta hotellfrukost och sedan strosa ner till terminalen för att åka till Budapest. Flyget tog lite över två timmar och resan gick så smidigt.

Vi landade till ett varmt och härligt Budapest. Tog en taxi till det sjukaste hotellet som ”Mr A” hade ordnat, det heter Buddah Bar Hotel och vi fick en svit som jag aldrig skådat tidigare. Ni som följer mig på Insta Story (StyleElin) såg det igår. Vi har 4 balkonger, ett badkar som är större än min toalett hemma och det är flera meter högt i tak.

Fri Nespresso och välfyllt ”mini-bar” 🙂

Efter ”husesynen” gick vi ner och åt en helt underbar lunch. Ni vet att min favoritmat är libanesiskt, det fick jag på min födelsedag också.

Efter lunchen la vi hela eftermiddagen på att strosa runt i stan, kolla butiker och njuta av det härliga vädret. Jag blev väldigt förvånad över Budapest, så mysigt, fint och lugnt på något  sätt.

Sedan gick vi tillbaka till hotellet, tog det lite lugnt inför kvällen. Vi åt på en utav hotellets egna restaurang, helt brutalt god middag. Jag har aldrig varit såhär lycklig någonsin, efter allt skit jag vara med om och så jag levt innan kunde jag aldrig i min vildaste fantasi tro att jag skulle få uppleva det här. Jag är så tacksam att livet har guidat mig i rätt riktning för att få uppleva den här känslan, något jag aldrig gjort förut.

Jag tänker: 
”Är det lätt, så är det rätt. Är det inte lätt så är det inte rätt”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vad trevligt de lät! Recension på Budapest sen! I vår funderar vi på en välbehövd weekend , första själva sen vi blev tvåbarnsföräldrar, sinnessjuk full rulle….
  Vill bara sägaditt tips om sprayvax som styling har förändrat mitt liv! Har så tunt mjukt hår där allt blir platt o faller ur, men sen ja gett volymföning lite tid styling o sen sprayvax håller mitt hår sig snyggt i dagar, vilket underlättar med småbarn, trogen användare av Maria Nilsson color refresh sen ja börja följa dig och måste bara tipsa om ett annat sätt att använda dom på, hade slut på min ögonbrynsfärg och testade köra färgbomb på ögonbrynen, en snabb fräsch förbättring nära tillhands,
  Må gott! Just det, ref 434 spray vax tyckte ja var jättebra! Har du tips på nån annan? Kraaam!

  Emma 2017-07-02 23:43:30
  Svara
 • Exakt så är det. Skit kan hända men livet byter alltid ”uppåt”, det blir bättre och bättre. Visare av erfarenhet och annat. Snart vill du inte kalla exet för ”as” längre utan blir nästan tacksam för att han klantade till allt. Annars hade du inte fått uppleva det här. Talking from experience girl. Ha så kul!

  Cissi 2017-06-10 09:49:09
  Svara
 • Åh vad härligt! Njut nu riktigt ordentligt, för det är du värd! Kram

  Eva-Marie 2017-06-09 18:46:45
  Svara
 • allt är din förtjänst elin! DU har valt rätt riktning. du verkar va en fantastisk person och då förtjänar man fan det bästa hoho!

  ulrika 2017-06-09 17:29:46
  Svara
 • GRATTIS!
  All lycka till er båda! ?

  Christine 2017-06-09 16:35:43
  Svara
 • Kom även ihåg att ”Good things happens to good people”. Tycker verkligen att du verkar vara en så genuint FIN och god människa. <3 massa kramar!

  Rebecca 2017-06-09 13:18:00
  Svara
 • Det där citatet stämmer så jäkla bra!!! Är de massa strul, funderingar och ursäktande tankar med i bilden så ÄR det någonting som är fel! Jag är så glad att du får uppleva lycka igen efter det som varit! Du är så värd det och grattis i efterskott ❤️

  Nathalie 2017-06-09 12:54:01 http://naatly.se
  Svara
 • Men åh så underbart ??? Glädjs för dig!

  Sofia 2017-06-09 11:54:27
  Svara
 • Finaste Elin, det är du såååå värd. Minns så väl för typ ett år sedan när jag sökte på hårvideos på youtube och kom över din video när du berättade hur aset behandlat dig. Videon fick mig att börja gråta men även att se vilken stark tjej du verkade vara redan då. Och nu sitter du här ett år senare ännu starkare och lyckligare än nånsin, så underbart.

  Pernilla 2017-06-09 09:14:14
  Svara
 • Wow. Vilket hotell!

  ErikaJ 2017-06-09 09:09:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!