Ny bottenfärg hos Hairtalk

Hej vänner!

I veckan var jag hos Emelie på Hairtalk för att flytta upp mina fästen och lägga en ny bottenfärg. Tanken med att jag färgar oftare än vanligt just nu är för att jag är så blekt och för att jag ska kunna bli mörkare till hösten så måste jag tillsätta pigment som ska hålla och att den slutgiltiga färgen blir perfekt i höst.

Att få promenera genom Gamla Stan en tidig morgon är så mysigt. Jag älskar verkligen att vanka omkring här, gör inte ni det?! Jag har bott i Stockholm länge men jag tröttnar aldrig på Gamla Stan, därför är jag så glad att Hairtalk håller till där.

Jag blev så glad att Fabrique var öppet, bästa frukosten 🙂

Förra gången klippte Emelie av en del av mitt hår. Jag vill ha välvårdat hår, jag är väldigt noga med det. Jag stylar håret på ett eller annat sått varje dag och jag måste försöka ge håret så mycket kärlek det bara går. Men ibland måste håret klippas av, det kommer till en punkt där varken kärlek eller hårprodukter räddar dig. Finns bara ett tips, klipp av en bit 🙂

På dom två översta bilderna är det bara mitt hår, sjukt va!

Såhär blev det 🙂 

Emelie mörkade ner botten ordentligt. Nu har jag snedbena så det är svårt att se kanske men jag trivs så enormt bra i mörkare hår. Ju äldre jag blir desto mer vill jag ha det, åh längtar så mycket till hösten.

Så nöjd, redo för sommaren!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Lite konstigt ljus på dessa bilder? Håret ser grå/grönt ut?

  Malin 2017-06-11 11:13:07
  Svara
 • Vart är den fina tröjan ifrån?

  Lina 2017-06-10 22:46:20
  Svara
 • Elin, kan du inte lägga på ett varmt filter på dina foton, t.ex. med Photoshop eller ändra inställningarna på kameran? (Jag kan ändra vilket slags ljus jag fotar i med min kamera, om det är lysrör eller dagsljus och så) Jag tror att färgerna skulle komma fram bättre då, nu ser det mesta så rått och kallt ut.
  Gillar din blogg skarpt och har inte läst så länge så jag vet inte vad du har varit med om tidigare, men jag vill bara säga att jag som läsare mår bra av att höra att du verkar ha hittat den rätta killen! ♥ Hejar på er, haha! ♥

  Elina 2017-06-10 19:10:17
  Svara
 • Jag tror man blir medveten med åldern vad som egentligen passar ens hudfärg och inte bara vad som är snyggt. Jag passar väldigt bra i guldblond men har jag hela håret så ser det väldigt fejk ut. Men nu med balayage kan jag ha botten mörkare och ändå ha ljust hår.

  ErikaJ 2017-06-10 15:57:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!