En dag i Budapest

God morgon från balkongen!

Hur mår ni? Först måste jag säga tusen tack för alla fina kommentarer, det värmer i mig så mycket. Vi har det jättebra här i Budapest, solen skiner och det är lugnt och skönt. I fredags tog vi en hel dag på stan med shopping och njöt av det fina vädret. Att vara i en storstad i 30 grader är tufft, man är inte van med det så vi var helt slut på kvällen. Vi började dagen med en brunch och sedan promenerade vi till slottet, gick runt där och bara mös.

Min stora kärlek!

Att göra turistsaker brukar inte vara min cup of tea men vi båda kände att det vore roligt att se lite utav staden. Jag tycker ju om kyrkor, slott och gamla hus – det är så vackert.

Det var en fantastisk utsikt när vi kom upp till slottet!

Efter det tog vi en fika och gick runt och shoppade hela dagen. Jag var inte i någon shopping-mode alls, jag brukar inte vara den som säger nej till shopping men ibland kommer jag in i faser där jag inte har något sug alls. Jag är sugen på en ny väska igen så jag tror att det är det som spökar i min hjärna nu 😉

Det är många som frågar vart mina solglasögon är ifrån, dom är från Alexander Mc Queen. Jag köpte dom för 5 år sedan och jag kommer dö tillsammans med dessa brillor, aldrig funnit några snyggare.

På kvällen åt vi en underbar middag, jag tog soppa för omväxlingens skull 🙂 Så gott.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Gud va mysigt! Kan inte du berätta hur du och Andre träffades? 🙂

  Anna 2017-06-12 19:58:27
  Svara
 • Underbart!! Kan vi inte få se killen din? Är så glad för din skull att du hittat någon som gör dig lycklig 🙂

  Carola 2017-06-11 22:25:48
  Svara
 • Hoppas du har det jättemysigt, Elin! Jag bodde i Budapest förra året, tyckte också att det var alldeles för varmt haha. Kan rekommendera att åka till Normafa och ta med picknick, det är som ett grönområde och så finns det ett torn där man har utsikt över hela Budapest och runtom!
  Alltså du är så duktig, har följt dig flera år och det är så underbart att se hur entusiastisk du är, att du prioriterar att göra saker du älskar. Inte bara jobb men liksom livet haha <3 Så som du brinner för hår och smink, så känner jag för att lära mig språk 🙂 Hoppas du blir firad ordentligt och ha det jättejättemysigt! Kram från Sara

  Sara 2017-06-11 12:25:05
  Svara
 • Fint.
  Hur länge har ni träffats?

  ErikaJ 2017-06-11 10:51:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!