Hårvård för dig med färgat hår

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag är hemkommen från Budapest och jag mår så bra just nu. Även fast jobbet kom som en hård våg över mig så måste jag stanna upp och leva i nuet, så bra som jag mår nu har jag aldrig gjort. Men hörrni, jag har testat en ny hårvårdsserie ett tag som jag verkligen vill tipsa om. Alterna ”Caviar” är ett hårvårdsmärke som jag alltid tyckt väldigt tycket om och nu har dom kommit ut med en serie för färgat hår.

Den innehåller bland annat: 

– UV-Skydd
– Anti-Aging
– Color Protection
– Hallonbladsolja
– Solrosolja

Den innehåller också vitamin, A, C, E, plus att serien är proppad med amonisyror och Omega 3!

Schampo och balsam finner ni HÄR (adlink-klick) De kostar 495 kr resp. 399 kr.

Alterna – Caviar Infinite Color Hold Vibrancy Serum 495 kr (adlink- HÄR)

Jag har testat schampot, balsamet, serumet och shine sprayen. Jag är helt kär, jag tycker håret får en härlig mjukhet och glans. Min favorit är helt klart serumet som lägger sig runt hårstrået, innehåller uv-skydd och den ger värmeskydd upp till 252 grader. För er med färgat hår (typ alla färgar håret), nej men denna serie passar väldigt många. Serumet är underbart och glanssprayen är som en olja i sprayform – den finner ni HÄR (adlink-klick) Sommarens hetaste serie, ett måste helt enkelt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin,

  Har följt dig ett tag nu och hoppas att du kan ge något litet tips i alla fall vad man kan göra om man inte kommer överens med håret vad gäller produkter. Jag vill ha bra produkter och mitt hår head & shoulders. Har provat Lanza, TIGI, m.m. och nu senast Kevin Murphy men mitt hår slår bakut efter ett par veckor genom att hårbotten blir mjällig, längderna stripiga och feta på en gång efter tvätt ändå försöker jag att tvätta endast två gånger men inget hjälper och jag går tillbaka till H&S. Så alltså en omöjlig fråga jag vet men du kanske har något litet som man kan testa. Mitt hår är typiskt svenskt, en himla massa fina strån.

  Maria 2017-06-14 11:06:45
  Svara
 • Vilka produkter tycker du lämpar sig bäst för slingat blont hår med hårförlängning (Hairtalk såklart ?); Alterna Caviars Moisture-serie eller denna?

  Josefine 2017-06-13 20:48:26
  Svara
 • Innefattar ”färgat hår” även blonderat/blekt hår? Dvs ska. Använda dessa produkter för färgat hår om man bleker håret, eller ska man bara använda silverschampoo då?

  Jessica 2017-06-12 21:06:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!