min fredag i bilder

Blus från Zara

Hej alla underbara människor! 

Hur mår ni idag? Idag hade jag världens mysigaste dag. Jag och ”Mr A” hade en underbar morgon med en riktigt god frukost som bestod av två stekta ägg, yoghurt med jordgubbar och granola – lite kaffe på det så var vi riktigt mätta. Jag hade bokat städning hemma så då passade vi på att åka in till stan och mysa runt i butiker, äta en god lunch och bara njuta av varandras sällskap. Jag jobbar på Östermalm och springer nog in på Zara tre gånger i veckan men jag ser inte det som att ”mysa runt på stan”. Oftast ska jag ha någonting på en gång vilket resulterar till stress-shopping. Det är inte ofta man njuter i den stad man lever.

Min älskade vän Felicia kom in på mitt jobb i veckan och överraskade mig med blommor och en kram. Jag har enormt fina vänner, dom klagar aldrig på att jag jobbar så mycket och har svårt att träffas ofta. Jag skrattar varje gång när mina bästa vänner sms:ar mig och säger ”Elin, kan vi boka in en middag/lunch/mys – vad sägs om 2-3 vekor” haha, det är inte många vänner som har det tålamodet dom har – älskar er!

Vi tog en sväng in i Burberry på NK för babyboo ville ha nya pikéer 🙂

Jag gick in på Valerie butiken i Mood Gallerian för att pussa på Ariane som jobbar där men också inhandla den snyggaste kostymen jag skådat. Så chill, skön och dressad. Nu hade jag fel blus under men jag orkade inte ta av mig den, haha.

Vi tog en lunch på Prinsen. Dom har så enormt goda köttbullar, ni måste sätta er på den mysiga uteserveringen och bara sitta och kolla på folk – det är så härligt tycker jag. Jag försöker verkligen njuta av varje dag som går, jag vill prioritera min tid på rätt saker och verkligen uppskatta det liv jag lever. När vi satt där så droppade Felicia in och sa hej samt Johanna och Linn kikade också förbi, så underbart. Nu ska jag mysa med tjejerna ikväll, hoppas ni får en underbar fredagskväll 🙂 PUSS

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!