sminknyheter till sommaren

Hej finaste ni! 

Hur mår ni detta lördag? Tro det eller ej jag har nästan sovit 12 timmar inatt, helt sjukt. Det har varit en tuff arbetsvecka för mig och jag går på högvarv känner jag. Jag är inte så duktig på att ”känna efter” utan jag kör på bara tills jag känner att jag börjar vingla på gränsen. Vet inte om det är så smart att tänka så men jag vill leva det här livet och då får man köpa att vingla där ibland.

Men hur som, nu ska vi prata om tre nyheter som jag vill visa er. Jag fick ett pressbud från Sephora i veckan och det var som att öppna ett stort paket på julafton. Men jag fastnade för tre paletter som kommer rädda min vardag tror jag.

Mixology – Nude & Fresh Mix ca 300 kr (finns på Sephora)

Här kommer en palett helt i min smak. Den innehåller 18 högpigmenterade skuggor och man vill använda hela paletten. Oftast använder man 2/3 delar av en palett men alla dessa nyanser är så fina och användbara. Det jag tycker om är man har koll på vilka färger man kan blanda med eftersom dom ligger i ”par”. För dig som älskar ”nude” färger och för en billig peng, köp den. Jag kommer skugga på med denna palett hela sommaren.

Must-Have Face Palette – Color Correction Face Palette (finns på Sephora)

Ni vet att jag älskar ”color correction” – inte för att jag har så mycket röda pigment att dölja (läs: inga pigment alls) men för att jämna ut min hudton. Jag använder den gröna färgen vid näsvingarna, den lila runt munnen, panna och på näsan. Den beiga och peach under ögonen och under ögonbrynet. Det går jättefort att applicera och sedan dutta ihop allt med en beautyblender. Testa, det gör skillnad – speciellt om du har röda/blå pigment som du vill jämna ut.

Make Up Forever – Artist Face Color By Jessie J (finns på Sephora)

Make up Forever går ihop med artisten Jessie J och här kommer en produkt som jag inte hunnit testa än men ska göra det imorgon. Det är en palett med tre skuggor, en highlighter, ett mörkt sculpting powder och en blush. Jag tycker om paletter som har allt, speciellt på sommaren då man reser mycket och istället för att ha med sig tre separata så klarar du dig med en palett. Den ser så fin ut så är så spänd på att testa den.

Dom här tre skönheterna är på tapeten hemma hos mig nu. Jag ville verkligen tipsa er om dessa, tror ni också kommer gilla dom. Nu ska jag åka och spraytanna mig hos Linda på Miss Fancy och sedan ska jag spendera hela kvällen med ”Mr A”. Ha en underbar lördag vänner. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag läser din blogg flera gånger om dagen och älskar alla dina tips som du ger.
  Jag behandlar mitt hår som en bebis och har nästan alltid gjort, är väldigt noggrann med vad jag använder för produkter mm.
  Nu har jag en fråga till dig som jag hoppas få svar på.

  Igår var jag hos frisören (en känd salong i Stockholm, där jag vet att du en gång tidigare har arbetat. ) jag bor själv i Gbg så är på besök där när jag är i Stockholm då jag inte har hittat någon frisörsalong här i Gbg som jag vågar gå till.
  Jag slingade det först sen klippte hon igenom mitt hår och tog topparna ca 1dm kanske då topparna var väldigt torra. Jag frågade efteråt om hon tyckte det behövdes klippa mer och hon svarade att hon kände att håret var friskt. Jag var beredd på att hon behövde ta mer än så faktiskt (hatar att klippa topparna egentligen men det var så slitet. )
  Håret kändes bra igår, men idag när jag vaknar är ena sidan på håret nere vid topparna jätte torrt( som innan jag klippte mig). På andra sidan känns det fortfarande bra och friskt. Är det fortfarande slitet då, för jag känner att det fortfarande tovar sig jätte mkt i underhåret och där det är torrt. Vad gör man åt småtovor?! Mest i underhåret.
  Jag har svårt att gå tillbaka till frisören då jag åker en bit dit som du förstår. Kan det bli torrt när man sover? Försöker lägga upp håret på kudden när jag sover. Finns det något jag kan använda till dem torra områderna eller är det enda att klippa bort det?! Maila mig gärna om du inte vill svara här.
  OBS långt mail :):)
  Ha en toppen kväll!
  Kram Anna

  Anna 2017-06-17 22:59:23
  Svara
 • Snälla börja med dina vloggar igen du är så härlig och inspirerande!! Kram

  Lovisa 2017-06-17 20:48:46
  Svara
 • Älskar din blogg!!!! Men saknar dina vloggar.

  Pernilla 2017-06-17 17:31:44
  Svara
 • Inga pigment alls, så jävla standard hahaha. Klubb-blå, puuuuuuusssssss

  Bästa bruden 2017-06-17 14:37:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!