en eftermiddag på Djurgården

Hej finaste ni! 

Hur mår ni denna underbara måndag? Min helg kunde inte varit bättre, mitt liv kan inte vara bättre just nu. Ibland tänker jag vad har jag gjort för att förtjäna den här mannen som jag får chansen att vara med varje dag?! Jag har aldrig varit med om denna kärlek tidigare och jag är ännu gladare över att få göra det när jag är 27 år och inte vid 20 års ålder.

I går åkte vi ut till Djurgårdsbrunn och åt en sen lunch/tidig middag. Stockholm levererade väldigt fint väder så vi åt mat, köpte mjukglass och promenerade runt Djurgården.

Jag åt makrill och babyboo åt kalvsnitzel, det var riktigt gott.

Jag hoppas jag fick lite pigment när jag satt i solen, haha. Annars var jag hos Linda på Miss Fancy Nails i lördags och sprayade mig. Vad skulle jag göra utan henne 🙂

Första gången jag såg denna underbara människa kunde jag bland annat inte sluta stirra på hans hårfärg. Hur är det möjligt att ha en sån perfekt brun hårfärg? Nu ska jag på ett lunchmöte och efter det ska jag gästa en podd. Hoppas ni får en underbar måndag. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Underbara bilder! och underbart fin lite glansigare klänning, var finns den att hitta?
  Ja, han ser inte ut att ha skandinaviskt ursprung med sina fina bruna ögon och bruna hår, annat ursprung?
  Brukar säga det skandinaviskt + annat mörkare ursprung brukar fåå väldigt vackra barn =D lycka till med kärleken och livet

  sandra 2017-06-21 08:43:47
  Svara
 • Åh så härligt för dig. Blir på riktigt glad för din skull. ♡
  Min man har också en perfekt brun hårfärg. Han får alltid komplimanger för den av dödliga människor samt frisörer. Lyckliga dom som slipper underhålla håret.

  Annsofie 2017-06-20 21:27:53
  Svara
 • Hej Elin!:)
  Jag hoppas du villa dig tiden att hjälpa mig, jag söker nämligen en slutprodukt att använda när jag stylat/lockat mitt hår. Jag gillar inte hårsprayer då jag upplever håret stelt och ofta blir fett snabbt!

  Använder värmeskydd, anti snap, Kevin M’s Hårolja, är blond och ganska tunt hår.
  Vill gärna ha glans och att håret ska se sådär fräscht och stylat ut 🙂
  Kram L

  L 2017-06-19 23:49:03
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Hej 🙂
   Ja men självklart.
   Jag hatar vanliga hårsprayer, därför jag använder vaxspray: http://apprl.com/sv/p/4IYH/
   Vill du ha mer glans så tycker jag en glansspray; t.ex http://apprl.com/sv/p/4M0m/

   Annars burkar jag tycka det är snyggt att dra igenom fingrarna med en texturkräm och sedan spraya torrschampo med stadga för att få fylligheten. Hoppas du fick lite bra tips. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-06-20 22:59:16
   Svara
 • ❤️

  Johanna 2017-06-19 19:33:19
  Svara
 • Ni är så fantastisk fina ihop!
  Elin jag har lite frågor och funderingar angående hairtalk som jag så gärna skulle vilja ha svar på & du känns som rätt person man ska fråga. Jag har själv hairtalk & älskar det! Men jag känner mig lite fundersam & missnöjd med några saker som min frisör inte verkar kunna svara på. Jag har färg 613 & trots colour plus silver så upplever jag det så gult bara efter ett par tvättar. Finns det något annat man kan göra för att få bort de gula i håret eller ska jag ha annan färg än 613 kanske? Tyckte det du gjorde på Annica var helt fantastiskt fint & precis så som jag skulle vilja ha. En annan sak är att jag upplever håret så slitet nu, väldigt torrt & lite risigt trots att jag bara satt om det en gång. Jag har en vän som också har hairtalk fast brunt & hennes är betydligt mjukare & finare i kvaliteten. Finns de något jag kan göra åt detta förutom att använda deras produkter. Jag har bara använt hairtalks egna produkter & gjort precis som man ska med hårskötseln.
  Nu blev detta jättelångt men känner mig lite desperat.
  Du är grym på det du gör!
  Ha det fint, kram

  G 2017-06-19 18:44:53
  Svara
 • Åhhh så härligt! Så glad jag blir!

  Kattis 2017-06-19 17:06:21
  Svara
 • Du verkar vara en fantastisk tjej, och förtjänar verkligen en så härligt karl! Kram!

  Annie 2017-06-19 15:18:44
  Svara
 • Men oh så härligt

  Mirre 2017-06-19 12:39:55 http://sweetwords.se
  Svara
 • Så glad för din skull! Du verkar ha haft en helt fantastisk helg! Hoppas din sommar också blir det!

  Josefine 2017-06-19 11:08:50 https://daystyle.se/
  Svara
 • Så fina??? Och highlightern!!!!✨

  Sofia 2017-06-19 09:44:04
  Svara
 • Blir så glad för din skull! Efter all skit förtjänar du verkligen detta mer än någonsin! Hoppas du får en underbar sommar, och tack för en otroligt inspirerande blogg 🙂
  Stor kram!

  Jennifer 2017-06-19 08:43:39
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Så snällt sagt av dig 🙂 Tusen tack, verkligen. Hoppas du också får en underbar sommar. Stor Kram

   Elin Johansson 2017-06-20 23:06:33
   Svara
 • Hur har vunnit kärleken för att du förtjänar det. Goda ting händer snälla flickor! Så brukar jag tänka när det kanske är lite tufft i livet. Är jag bara snäll mot min omgivning så kommer jag vinna dubbelt upp lite längre fram. Och så är det!

  Denice 2017-06-19 08:16:03
  Svara
 • Highlightern på sista bilden! Dog lite! vilken är det?? :D:D
  Kram

  erica 2017-06-19 07:51:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!