Salt Spa & jag gästar #momospodcast

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej finaste ni!

Tusen tack för alla underbara kommentarer jag får nu, jag blir så generad och glad. Ni om några har hängt med mig så länge och vet det mesta om mitt förflutna och att få läsa alla fina ord från er gör mig så enormt glad och tacksam. Igår tog jag en lunch med min vän Ariane som jobbar för ”Valerie” – ni vet kläderna jag bär mycket. Vi åt på mitt favorit sushi ställe, YUME på Östermalmstorg. DOCK – ett stort DOCK har dom tagit bort min favorit sushi (Lätt Grillad) som jag kunde äta tre dagar i veckan. Jag blev så arg när dom tog bort den så jag vände på klacken och gick, haha. Men nu var jag tillbaka och oavsett så är sushin bäst där.

T-shirt NA-KD (klick) Spetskjol Lindex (klick) Skor Rizzo (klick) Väska Versace (klick)

Vi delade på tempura och tonfisk rullar. Har ni någon favorit sushi? Jag hade sushi förr, det var det värsta jag visste men sedan sa alla till mig att ”Nej, du kommer älska det sen”. Well, nu äter jag sushi tre gånger i veckan!

Sedan knatade jag till SaltSpa i Gamla Stan för att gästa Momo´s podcast (länk). Vi pratade om baksidan utav frisöryrket, hur vi hanterar kunder, stress och livet som frisör helt enkelt. Momo jobbar också som frisör och vi träffades första gången när jag gjorde ett samarbete med Lyko. Vi fann varandra direkt och det är så roligt att hänga med honom, lyckopiller delux. Jag skriver när mitt avsnitt finns att lyssna på – jag tror ni får er ett gott skratt.

Här har vi grabbarna!

Vi fick ha mysiga morgonrockar på oss och vi spelade in i ett ”Salt-rum”. Rummet är täckt med salt, från golv till tak och syftet med att sitta därinne är att saltet har en stimulerande, rengörande och läkande effekt på både hud och andningsvägar eftersom saltet dödar bakterier. Man kan komma in där, läsa en bok, lyssna på en podcast eller bara njuta av stunden. Vill du läsa mer om hur saltet fungerar kan du klicka HÄR – där står allt. Jag kände att hela jag var täckt av salt, när jag slickade mig runt munnen så smakar jag bara salt – haha.

Nu ska jag iväg på ett lunchmöte och sedan ska jag jobba på salongen. Vet ni, jag såg bland kommentarerna att ni önskar vloggar. Jag har hamnat i en svacka, jag erkänner. Jag tycker det är enormt roligt att vlogga men det tar så mycket tid att göra en vlogg och då har jag prioriterat annat jobb istället för att hinna med. Men jag har planerat in att imorgon ska jag ta med mig vloggkameran till salongen så kör vi en vlogg innan midsommar – hur låter det? 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin!

  Vet, YUME har den godaste sushin! Och lättgrillad lax var även min favorit. Anledningen till att de tog bort den beror på att grannarna hade klagat så mycket på att det luktade bränt… Haha 🙂

  Isabelle Lundmark 2017-06-26 16:14:34
  Svara
 • Hej fina Elin!
  Tack för en super-härlig blogg : ) Du ger verkligen inspiration.
  Jag har ett litet dilemma. Jag tränar en hel del Crossfit och tävlar även i det. Det blir mycket träningar med puls och flås, vilket gör att jag svettas från hårbotten. Jag behöver duscha håret efter varje träningspass för inget torrschampo hjälper. Hur ska jag tänka när det kommer till träning och hårtvätt? Finns det några bra produkter som inte torkar ut håret eller en bättre hårrutin?

  Väntar spänt på svar!
  / Ida

  Ida Johansson 2017-06-20 16:21:22
  Svara
 • Hej Elin! Jag tycker att du är så himla vacker!! När du fyller kinderna med fillers, var placeras det? Är det på högsta punkten av kindbenen eller mer där bredvid näsvingarna (om du förstår vad jag menar). Vill ha lika snygga kinder som dig??

  Lina 2017-06-20 13:36:50
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina!
   Men asssååå, tusen tack – så snäll.
   Det placeras på dina egna kindben, så dom förstärks. Det ska inte läggas långt ner utan mer att du får en ”upplyft” känsla. Men det där har dom koll på som utför fillers, så det passar ditt ansikte. Gå till Madde på Aleris Plastikkirurgi, det är bara hon som får röra mina kindben – där är du i trygga händer. KRAMAR

   Elin Johansson 2017-06-20 22:55:24
   Svara
 • Super snygga Elin! Jag väntar fortfarande på en full face make up tutorial ?☀️

  Isabel 2017-06-20 12:16:26
  Svara
 • Sushi måste ju vara det bästa som finns, skulle kunna äta det flera gånger i veckan. Men surt att de hade tagit bort din favorit?

  Josefine 2017-06-20 09:51:37 http://laserklinikensodermalm.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!