Sminket på plats, den omtalande highlightern & färg på läppen

Inlägget innehåller annonslänkar.

MEN GOOOOOD MORGON!

Hur mår ni mina kära läsare? Vet ni, jag tar med mig Torsten till Gävle på fredag och ska fira Midsommar där med familjen. Har inte träffat Torsten på en vecka nu och jag får P-A-N-I-K!!! Visserligen har ”Mr A” en liten bostonterrier, Ester som gör dels att jag saknar Torsten ännu mer men också lugnar min hund-mamma-hjärta. Ni som har hundar, kallar ni er ”Matte” eller ”Mamma”? Vore så kul att veta 🙂

Men hörrni, i veckan testade jag ett nytt läppstift och en ny primer-setting-spray. Sedan får jag så mycket frågor om min highlighter och jag tänkte ta upp det ännu en gång.

Här har vi dom underbara skönheterna som förgyller min vardag.

Too Faced har kommit med en ny ”3-In-1 Replenishing Primer & Setting Spray” (länk-klick). Du kan använda den först som en primer, sedan sminkar du dig som vanligt. Därefter sprayar du för att hålla sminket på plats och om du känner dig lite glåmig under dagen så sprayar du för en uppfriskande känsla. Det som är magiskt är att den doftar lätt kokos, mums.

Den är så lätt och skön att spraya i ansiktet. Sedan kan jag erkänna att jag sprayat den på kroppen, bara för känslan. Den kostar ca 300 kr och finns på Sephora.

Våren och sommarens IT läppstift kommer från Yves Saint Laurent och heter ”Rouge Volupté Shine”. Den här mina vänner är ett av det skönaste jag haft på läpparna. Den ger en intensiv färg, återfuktande känsla och ger den där perfekta glansen. Jag har den i färgen ”Rose Innocent”. 

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 345 kr (klick-länk)

Det finns flera olika färger, helt kär – ni måste ha det här läppstiftet!

Jag har nämnt det flera gånger men det bör nämnas igen. Den bästa highlightern som finns, den kommer från Tromborg. Den är lite saftig i priset men jag har haft denna skapelse hemma snart i ett år och den har fasen inte rört på sig i förpackningen. Varje gång jag bär den så får jag flera kommentarer om vilken jag använder och här är den.

TROMBORG – Baked Minerals 550 kr ”Silk” (HÄR-KLICK)

Elins IT-lista, helt klart. Nu ska jag bege mig till salongen för en fulldag med kunder. Vloggkameran är med så vi får hålla alla tummar och tår för att jag hinner med att filma mitt uppe i kaoset. Ha en underbar dag fina ni, ni är fantastiska!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vi säger matte, husse, bebis ? har aldrig tyckt det passar att säga mamma och pappa, det är ju mer engelskt, men märker att det blir vanligare så man får väl vänja sig vid det med.

  Elsa 2017-06-23 15:34:58
  Svara
 • Mamma helt klart! Sambon brukar skrika sin sons namn till våran Messi när han gjort något han inte borde göra.
  Valparna som precis kom är självklart mina barnbarn.. ?

  Cami 2017-06-22 04:10:09
  Svara
 • Vilken nyans har du på highlightern? 🙂

  Lina 2017-06-21 23:58:10
  Svara
 • Jag är helt klart mamma till min hund!
  Jag har även 3 söner, men hunden kallar jag det ”bästa barnet”. Barnen blir skit sura! ?
  Otroligt vacker tjej du är! ?

  Sara 2017-06-21 22:42:19
  Svara
 • Jag och min sambo har en hund samt två katter och de är självklart våra barn 😀 <3 Så här hemma är vi "mamma" och "pappa" till våra pälslingar <3

  Gabrielle 2017-06-21 22:14:37
  Svara
 • Åh vad härligt med en vlogg från dig Elin! Älskar att kolla på dom 🙂

  Delila 2017-06-21 12:35:08
  Svara
 • Är Too Faceds Primer & Setting Spray värd att testa? Och fungerar den bäst som primer eller som setting spray? Eller lika bra för båda delarna?

  Josefine 2017-06-21 10:03:16 http://svenskatrappsteg.se
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Jag tycker den funkar bra till båda 🙂 Det som är skönt att lägga en primer som spray är att om man har fet hy så slipper man lägga kräm under fondation! Kram Elin

   Elin Johansson 2017-06-21 11:05:08
   Svara
 • Du är så fin!! Jag undrar villen läpprodukt du har på den sista bilden där du har en svart tröja på dig?
  Glad midsommar! Kram

  Jennifer 2017-06-21 10:01:45
  Svara
 • Kallar mig mamma. Har två små barn och brukar kalla min engelska staffordshire bullterrier Otto för min engelska adoptivson.

  Pernilla 2017-06-21 07:55:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!