GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar vänner! 

Är det bara jag som inte tycker att midsommar är värsta grejen?! Jag hör till dom som tycker midsommar, nyår och påsk är så överskattat och det är bara en anledning till att få dricka ännu mer alkohol. Att spendera en helg med nära och kära är en sak, det älskar jag men måste det vara en sån hets kring dessa högtider?!

Nu kanske jag låter sjukt bitter men vi stressar, hetsar hela veckorna för att hinna med livet och varför ska vi då hetsa ännu mer inför en ledighet? Men till er som firar, hoppas ni får en underbar dag i alla fall.

Själv sitter jag på tåget med Torsten och är påväg hem till familjen i Gävle. Jag har saknat alla så mycket så det ska bli så underbart att få ett litet break hemma och ladda batterierna. På alla högtider åker jag hem till Gävle för det är det enda stället jag kan slappna av, ingen hets eller måsten. Jag ser högtider som rehab och inte fest – haha.

Men igår träffade jag den här underbara människan, min bästis Nicole. Vi åt på Cebicheria Barranco som ligger i Hornhuset vid Hornstull. Jag hade aldrig varit där innan men dom serverar riktigt god tapas och sangrian var grymt god.

Sötpotatispommes:en var lite det sjukaste jag ätit, ni måste testa dom. Jag tycker om att äta plockmat, oavsett om man är två personer eller fler. Det blir mer socialt och man äter under en längre tid – håller ni inte med om det?! 🙂

Efter middagen tog jag och babyboo hundarna till Vinterviken. Torsten älskar att bada och vi försöker lära Ester att tycka om det också. Det var så mysigt och jag är så kär i den här mannen, han gör mig så enormt lycklig. Det var svårt att lämna honom i morse men på måndag får jag pussa på han igen. Nu ska jag snart gå av tåget i Gävle så jag hoppas ni får en helt underbar midsommar och ta hand om varandra. PUSS

BTW: Vloggen kommer på söndag!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Peruansk mat är så himla gott! Testa gärna Cevicheria aji y ajo om du är ute i Hökis, de har en jättegod ceviche och andra goda rätter. Arroz con pollo (kyckling i buljongkokt ris med koriander) lomo saltado (strimlad biff som wokats) elleraji de gallina (strimlad kycklibg i krämig sås) är riktiga höjdare… bor i Peru så jag är väl kanske lite miljöskadad haha.

  Cami 2017-06-23 23:56:19
  Svara
 • Julen är den enda högtid som är helig för mig. Däremot gillar att folk är glada och att det är fest och god mat tex nu tom midsommar. Men det är alltid dåligt väder och man sitter ute och fryser i klänning. Själv jobbar jag denna helg och får lite pengar istället.

  ErikaJ 2017-06-23 21:09:30
  Svara
 • vilken vacker bild!
  tycker verkligen på denna bild
  ser han ut som en som inte kommer tillåta mer skit drabba dig utan att gå igenom honom först.
  han ser trygg ut . och du:)
  <3andas ut och ta det lugnt denna helg, tack för en underbar blogg so inspirerar till mycket. och tack för du vågar vara personlig med oss läsare,
  kram!!!!!/emma

  emma 2017-06-23 20:34:20
  Svara
 • Jag är av exakt samma åsikt som du. Enda fördelen med dessa högtider är att en får lite långledigt annars är jag ingen storfirare.

  Annsofie 2017-06-23 14:00:39
  Svara
 • Vad härligt de låter! Tänk vad livet kan förändras när man är på botten – till att de ska bli helt fantastiskt igen. Blir så glad av sånt här 😀

  Johanna 2017-06-23 13:24:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!