en midsommarhelg

God kväll mina fina!

Jag gör verkligen inte många knop idag. Jag vaknade runt 10.00, utvilad och pigg (läs:uttråkad) – dock saknar jag min babyboo så jag spricker. Vi har firat både pappa och mig för vi har fyllt år, mormor och morfar hälsade på och det är verkligen så lugnt. Som jag nämnde tidigare så har alltid Gävle varit avkoppling för mig, ett ställe där jag vet att det är lugnt och det finns inga måsten här.

Frans och Torsten får leka fritt på tomten hela dagarna. Jag känner mig alltid som en bra mamma när hundarna får springa fritt och dom blir trötta på kvällen, haha.

Det är så enormt vackert här. När man bor i en lägenhet i Stockholm så kan ni förstå hur lyxigt det är att gå ut barfota på morgonen och sätta sig med datorn på altanen.

Wifi är inte det snabbaste direkt så jag hoppas jag hinner få ut min vlogg till imorgonbitti. Den har laddat hela dagen men jag har bara kommit till 64%, haha.

Pappa fixade grillat på kvällen, lycka!

Min mamma är helt fantastisk, hon bakar alltid allt själv och man blir alltid så bortskämd. Det är tur att jag ska träna när jag kommer tillbaka till Stockholm för den sockerbomb jag fått denna helg är inte att leka med – balans kallas det.

Årets midsommar-hår går till min finaste Emelie. Hennes bronsiga hårfärg kunde inte glänsa finare än vad den gör nu. Jag blir kvar här tills måndag så vi hörs imorgon med en ny, rykande vlogg. Ha en mysig kväll vänner 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! För det första, du känns som en sån människa man vill ta en spontan vinlunch med, så härlig!!
    Nu till en fråga, vem rekommenderar du löshår till och hur känns det för någon som aldrig haft det? Jag önskar mig längre fylligare hår, men älskar att obehindrat kunna dra fingrarna genom håret. Har självlockigt om jag låter det självtorka så känner att jag alltid måste styla det på något sätt för att det ska bli fint, dvs det blir lätt slitet. Ska jag acceptera mina ostyriga vågor/lockar och vänta tills det växer ut, eller ska jag testa Hairtalk? Du är grym!

    Linnea 2017-06-24 22:48:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!