VLOGG – lycka, kärlek & kundrullning

Hej mina finaste!

Nu ni, nu kommer en efterlängtad vlogg. Det är en kaosdag på salongen med kund efter kund, efter kund – precis som det ska vara. Ni får hänga med från morgon till kväll och jag hoppas ni tycker om den. Jag hade velat prata med er mycket mer men jag hade verkligen så mycket att göra denna dag. Men som jag också nämner i videon så tänkte jag göra en ny, uppdaterad ”sminka er med mig” där jag tänkte sitta ner och prata med er samt visa er massor med nytt smink.

Har ni tips på ämnen?!

– Om ni har ämnen som ni vill att jag pratar om så kommentera gärna. Det kan vara allt ifrån mitt liv, hår, vad som händer, mat, träning eller precis vad som helst. 

Hoppas ni tycker om vloggen och är det något ni undrar över så är det bara att kommentera. Puss & Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Har samma problem som du med små hår, vad säger han att du borde stärka upp med? Kram!!!!

  Rebecka 2017-06-27 10:28:07
  Svara
 • Det fullkomligt strålar om dig som många sett! Och jag hoppas innerligt att detta är den riktiga kärleken för dig efter allt du gått igenom! Jag känner igen den där nykära fasen ni har just nu! ?Och jag saknar den där känslan man hade då ? (Jag och min kille har varit tillsammans i 8 år snart) jag vill bara veta allt! Hur ni träffades, hur gammal han är och är bara så genuint glad för er båda! Vad jobbar han inom?
  Och jag älskar din och celinas podd!!!! Jag älskar allt du gör! Din blogg, insta, alla dina jobb med kunder och alla sociala medier! ?????? Keep it going girl! Du är grym och sån inspirationskälla!

  Elin 2017-06-26 23:24:39
  Svara
 • Hej bästa Elin❤️

  Jag undrar om du kan svara på en fråga angående en sak som jag har sätt på Instagram. På en del bilder/videor står det att man inte ska ha i produkter innan man ska föna håret utan efter när man har stylat klart håret.

  Vad är det för skillnad om man gör så? 🙂

  Puss och kram

  Elsa 2017-06-26 08:49:25
  Svara
 • hej elin.
  jag undrar om de är så att du kanske tappade hår utan att veta under stressen me aset? och att de börjar växa ut nu när du mår bra och är kär? ja tappade hår av stress o amning o körde dock på en lugg när allt hår kom ner till den längden.
  tycker du var jättefin iaf i snebenan o längden!!
  kraaam

  emma 2017-06-26 08:43:20
  Svara
 • Älskar om du visar nytt smink. Och tips om hår. Ha det jättebra kram.

  Maria 2017-06-25 23:56:21
  Svara
 • Vart har du köpt de blåa kaffekopparna i början av videon? 🙂

  Hanna 2017-06-25 18:11:25
  Svara
 • Jo jag skulle vilja veta vad som inte var bra med den förra hårsalongen. Tror du skrev att du fick en dålig känsla eller nåt. Och vad är skillnaden med denna salong där du verkar trivas så bra?

  ErikaJ 2017-06-25 14:17:52
  Svara
 • Berätta om den nya kärleken? ?

  Miranda 2017-06-25 12:02:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!