detta är inte kul…

såhär ser jag inte ut idag kan jag lova… Btw: Den HÄR (klick-ad) mascaran är to die for. 

Hej vänner! 

Jag är inte på topp, jag har fått så enormt ont i magen. Det började i måndags när jag satt på tåget tillbaka till Stockholm som det började hugga i nedre delen av magen. Tänk typ mensvärk fast 10 gånger värre… Jag har haft magkatarr förr och det är inte alls samma känsla som den smärta jag har nu. Jag bokade av kunder igår, låg hela dagen i fosterställning och feberfrossade. Jag var uppe tidigt i morse för att åka till läkaren men jag fick tid nu i eftermiddag hos en gyn-läkare så hoppas jag dom kan hjälpa mig. Man är sin egna google-doktor och jag stressar bara upp mig så jag är så glad att jag fick tid så snabbt.

Såhär låg jag hela dagen med hundarna. Så tacksam att min älskling hjälper mig, inte kul att vara ensam och må dåligt. Nu håller vi alla tummar och tår så hoppas jag att läkaren kan hjälpa mig idag. Vi hörs lite senare med L I V E T S tips 🙂 Puss

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Känner SÅ igen mig i det du beskriver. Jag fick precis likadant och åkte till akuten tillslut och tänkte att nu kommer de få operera mig akut! Men tji fick jag för de hittade ingenting. Det enda de kunde se var att jag hade haft ägglossning precis och då förklarade den gynläkaren att ibland kan det samla vätska bakom äggstockarna eftersom äggblåsorna spricker. Minns inte helt exakt hur det fungerar men det kan ju vara något sånt du har? Be att få komma till gyn! Kram och hoppas du mår bättre!

  Josefin 2017-07-01 11:21:39
  Svara
 • Krya på dig, hoppas morgondagen blir bättre!

  Helen 2017-06-28 21:55:20
  Svara
 • Spray tan på Miss Fancy går hon på. Har själv varit där och fick bra resultat även om jag blev lite väl brun… Men det luktar inte alls så starkt som vanlig BUS

  ErikaJ 2017-06-28 21:36:49
  Svara
 • Hoppas det gick bra hos ”doctore”! Håller tummar o tår för att du mår bättre snart. Grattis till din nya kärlek förresten! Kram

  Jessica 2017-06-28 20:43:12
  Svara
 • Hej Elin!
  Du är så otroligt fin och jag har en fråga angående din bränna. Gör du Spraytan? Isåfall, hur ofta? Vilket märke använder du? Etc. Eller har du någon bra bus/ solar solarium?

  Med vänlig hälsning
  En nästintill albino

  Matilda 2017-06-28 14:51:03
  Svara
 • Hej Elin! Vill först bara tacka för en underbar blogg och hoppas magen blir bättre snart!!

  Jag har en fråga ang hairtalk. (Blont hår) Jag har gjort hairtalk och åkte för första gången utomlands med håret. Jag visste att bad i klor o salt var strängt förbjudet-vilket jag också såg till att undvika. Blötte alltså aldrig håret.
  Dock märkte jag snabbt att håret blev rött. Samt att det blev värre och värre under resans gång trots att jag aldrig badade med det.
  Är detta normalt för hairtalk? Eller är något fel? Skulle uppskatta svar något enormt då min frisör inte riktigt verkar vilja hjälpa mig heller 🙁

  Emma 2017-06-28 14:45:20
  Svara
 • Lycka till och krya på dig! Låter som en cysta som spruckit. Hoppas dom hittar felet så du mår bättre snart!

  Linn 2017-06-28 13:38:04 http://nouw.com/linnotterbeck
  Svara
 • Känner så igen känslan. Mitt ”fel” va gallsten. Hoppas dem hittar felet!

  Pauliina 2017-06-28 12:34:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!