så stannar vågorna kvar i håret

inlägget innehåller en annonslänk.

Vänner, alltså jag har funnit livets texturgivande spray som jag måste tipsa er om. Jag fick ett pressbud för ett tag sedan från R+Co och jag har varit på den här flaskan några gånger men inte riktigt fått grepp om den. Men det har jag nu kan jag säga, gosh. För er som inte tycker om vanlig hårspray, spray vax eller saltvattenspray så kommer allt i ett kan jag säga.

R+Co Sprays & Oils TROPHY Shine+Texture Spray 329kr (KLICK)

Har ni inte tänkt på att mitt hår är mer naturligt svallande än vanligt? Troligtvis inte men jag märker en stor skillnad.

Torsten brukar vara min number one ”produkt-fotare” men han är hos aset därför får Ester köra en stand in. Jag upplever att lockarna/stylingen håller betydligt bättre, man får en luftig känsla och håret ser sådär perfekt naturligt stylat ut. Testa den, grym produkt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Gillar att du kallar honom aset för det är sant haha

  elisabeth 2017-07-02 15:09:23
  Svara
 • Hej! Du borde vara seriös och märka ut reklamlänkar?

  stina 2017-07-01 21:43:09
  Svara
  • Svar på stinas kommentar.

   Hej! Det står alltid högst upp i inlägget, så att man direkt har koll 🙂 annars märker jag ut det som ”ad” innan varje länk. Så jag har koll, du behöver inte oroa dig! Kram Elin

   Elin Johansson 2017-07-01 22:38:24
   Svara
 • Ska man spraya den innan man stylar håret? I torrt eller redan innan föning? Och behövs det alltså ingen hårspray i slutet för att hålla frisyren? Många frågor 😛 är ute efter just denna typ av produkt !

  Emelie 2017-06-28 19:40:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!