bästa sommarkorgen & den berömda köttfärssåsen

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Jag har varit på salongen och klippt min babyboo, vi åt sushi och därefter åkte vi till Mall Of Scandinavia för att kika i lite butiker. Nu ikväll ska jag bli bjuden på den berömda köttfärssåsen, ska bli så gott. Men i alla fall, i veckan fick jag den perfekta sommarkorgen i ett pressbud. Den innehåller allt som man kan tänkas behöva till sommaren, perfekt nu när jag snart ska ta SEMESTER. Btw, förstår ni att jag ska ta semester?! Jag vet inte hur jag ska lyckas vara ifrån salongen i tre veckor, ni får hjälpa mig att blogga på och göra massor med videos.

Den där rackaren från BaByliss (ad-länk) blev jag lite intresserad utav, jag tror det är en elektronisk fotfil – har någon utav er testat det? Ska undersöka detta lite närmre. Men hörrnii, en mini högtalare från Happyplug? Kan picknick säsongen börja eller?

Det som man inte får missa att ha med sig är min favoritborste of all time, jag är dig trogen vännen (ad-länk). Men en annan sak, ni får inte missa att testa Rituals Shower Foam. Det är är dusch gel som blir som ett lödder på kroppen, är helt kär i dessa – dom kostar 95 kr och ni finner den HÄR (ad-klick)

Ser ni vattenflaskan? Jag älskar vattenflaskor – tack 🙂

Fick även med en ”Dip Brow Pomade” från Anastasia Beverly Hills (ad-klick) som jag använde jätte mycket förut men som tog slut. Nu ska jag invänta maten och umgås med min kärlek, hoppas ni får en underbar kväll. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hoppas han är snäll och inte sviker dig…

  Malin 2017-07-27 20:30:01
  Svara
 • Vad tycker du om Mason Pearson borstarna? Är
  Dom värda sitt pris?

  Johanna 2017-07-04 08:24:54
  Svara
 • Vilket vackert par ni är! Lycka till! 🙂 Kram

  Kristin 2017-07-01 23:20:24
  Svara
 • Hej
  Åh vad fina när är!! Perfekt kombo!!
  En liten (kanske korkad) fråga. När du fixar dina bryn, målar du mycket utanför brynen för att få dem så tjocka? Du har väl inte så ”mycket” bryn naturligt? Jag fattar inte rikigt hur det fungerar. Vore toppen omsy kan visa steg för steg hur du gör. ?
  Kramar

  Jessica 2017-07-01 20:58:52
  Svara
 • Älskar verkligen den borsten! Så himla bra har en i svart färg.

  Evelinn 2017-07-01 20:19:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!