sommarens största makeover

God morgon favoriter! 

Hur mår ni? Har ni fått sova ut ordentligt? Jag mår mycket bättre, tack för all support och kärlek. Jag vet inte vad som hände, läkaren hittade inget fel så det är konstigt men ändå skönt. Jag ska ta det så lugnt jag bara kan i helgen, umgås med min kärlek, hundarna och imorgon ska jag träffa Nicole. Men hörni, jag gjorde livets makeover på en fantastisk kund hos mig igår. Caroline har inte varit hos mig på nästan ett år, vilket ni kommer se på den här förebilden:

Det är 1dm hennes egna utväxt, 1dm gammal ombre färg, 5 cm mellanfärg och resten är blekta toppar. Håret har inte heller klippts på nästan ett år så det var dags för en makeover – minst sagt. Caroline ville göra en helförändring, klippa av hela håret till en längre lob och mörka ner håret en del.

Det var så roligt när hon kom in, vi kramades och jag sa: ”Men gud vad längesedan, det ser väl inte så farligt ut” Carro ba: ”Eh, JO det gör det”. Jag kollar lite närmre och svarar: ”Okej, vi går till stolen” haha – som vi skrattade.

Jag la en bottenfärg, ett nytt mellanparti, målade både ljusa och mörka slingor i hela håret och nyanserade ihop allt med en ljusbrun moccaton. Jag ville inte ha för mycket kontraster eller att hon skulle bli för mörk, lagom är alltid bäst. Eller hur?

Visst blev det fint? GAAAHH – allt bara föll på plats när jag tog av kappan och hennes blå:a ögon bländade mig. Det här är en färg som kommer upplevas mörkare och ljusare i olika ljus. Jag försökte matcha hennes egna bottenfärg så hon inte ska få en markant utväxt.

Så otroligt vacker tjej 🙂

Underbart att sluta veckans salongsarbete med denna förändring. Nu ska jag in till stan med babyboo, hoppas ni får en underbar lördag vänner. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hur har du stylat? 🙂

  Olivia 2017-07-03 22:35:47
  Svara
 • Hon passar verkligen i färgen??

  Christel 2017-07-03 11:03:30
  Svara
 • Hej Elin!

  Du är ju en helt fantastisk frisör och jag tycker det är jättekul att det går så bra för dig att du inte kan ta emot nya kunder 🙂 Däremot är det ju inte alls kul för oss som letar efter en riktigt bra frisör att Stockholms bästa (du!) är fullbokad! Undrar därför om du har några kollegor du kan rekommendera som är duktiga på kalla blonda nyanser och slingor såsom du är? 🙂 Är nyinflyttad stockholmare i akut behov av färg och klipp och tycker det är rätt läskigt att byta frisör….

  Stort tack på förhand och glad sommar till dig! 🙂

  Jk 2017-07-02 10:31:35
  Svara
 • Vart köper du fina toppar ifrån ? Så fina

  Mikaela 2017-07-01 18:40:35
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag har ett kanske konstigt hår problem, jag vet inte men jag upplever att mitt hår blir tjockare och bättre när jag självtorkar mitt hår(?). När jag blåser det blir det bara ett enda stort yvigt fluff.. vad gör jag för fel? Eller är felet att jag inte använder någon produkt/ innan jag blåser håret? ?

  Elsa 2017-07-01 10:18:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!