mitt nästa mål, egna hårvårds produkter?

Hej hopp och galopp vänner!

Det är måndag och jag är så taggad inför en ny vecka. Denna helg har verkligen varit rehab, jag har inte gjort många knop och det har varit så härligt. Jag har tre veckor kvar till semester från salongen, bloggen kommer uppdateras som vanligt och jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra på min semester. Jag och babyboo funderar på en långresa i vinter istället för en vecka hit eller dit nu i sommar. Jag hör till dom som tycker om att vara hemma på sommaren, Stockholm är så lugnt och skönt. Oavsett om det regnar eller inte så längtar vi efter sol och ljus i 10 månader så därför känner jag för att vara i Sverige under sommarmånaderna och fly mörkret i vinter istället.

Jag har suttit och funderat länge, flera år faktiskt vad jag vill göra härnäst. Jag har uppnått mycket jag har velat göra redan, jag har inte tagit emot nya kunder på snart tre år och bloggen utvecklas i samband med att jag blir äldre. Jag har gått igenom halva 2016 med att förändra mycket privat och under 2017 hittills har jag försökt att njuta över att allt är stabilt. Jag har träffat kärleken i livet som är så enormt stöttande och inspirerande.

Men nu har jag kommit till ett stadie att jag vill dra igång något nytt att bygga upp, någonting som hör ihop med alla år jag har varit i den här branschen. Jag har lagt sex år på att recensera andras produkter, testat och verkligen varit ärlig gentemot er så att ni har kunnat finna produkter för just er. För 1,5 år sedan fick jag förfrågan att starta upp ett eget produktmärke men jag kände då att jag inte var redo – nu är jag det. 

Min nästa dröm är att få ta fram helt egna hårvårdsprodukter. Jag vill inte bara sätta mitt namn på en produkt och kalla den ”min” utan jag vill ta fram helt egna från fabrik till konsument. Jag har länge funderat på hur jag vill göra och jag tror med min snart 10 åriga erfarenhet som frisör, sex år i nacken med att recensera produkter, mitt genuina intresse för att hjälpa människor till ett finare hår och min enorma envishet så tror jag att detta kan bli hur bra produkter som helst.

Jag vill ta fram personliga produkter, när du läser om t.ex en serie så ska du som konsument känna ”Just den där serien kommer att passa mig” – utan att ens tveka. Jag vill att mina produkter ska lysa igenom mig, Elin. Jag vill att min perfektion för hår och välmående hår oavsett vilket typ av hår du har ska du finna en serie/produkt för just dig. Jag vill att produkterna ska passa in på dom hårfärger som görs idag och hur vi lever.

Jag har alltid gått mig egna väg, jag kommer på saker som andra skulle skratta åt, jag gör ingenting tekniskt som alla andra gör, jag står mitt emellan professionell frisör och den vanliga konsumenten. Jag lyssnar väldigt mycket på mina kunder, ni bloggläsare och framförallt på människor jag möter dagligen. Jag har så mycket planer och jag känner i hela kroppen att tiden är inne. Jag vet att den här karusellen tar lång tid, jag kommer inte ge mig förens produkterna sitter som dom ska. Jag kommer tänka på samma sätt som jag gör när jag färgar hår på mina kunder – är jag inte 100% nöjd så skulle jag aldrig låta kunden gå.

Jag har en idé, nu gäller det att hitta företag som vill hjälpa mig att göra idén till verklighet. Jag kommer starta upp ett nytt bolag för mina produkter, hitta på ett bra namn och lägga ner all min själ för att få det precis som jag vill ha det. Har ni redan nu några namnförslag så får ni jättegärna kommentera det. Det kanske kommer ta flera år, jag vet inte – men man måste börja någonstans. Jag vet hur mycket jobb det krävs för att lyckas med sin dröm – jag har gjort det en gång redan. Men nu börjar vi om, äldre, klokare och med mer erfarenhet.

Vad säger ni vänner, hur låter det? Är ni med mig? LOVE <3

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • Det här låter ju för bra för att vara sant! Jag skulle lätt köpa dina produkter i så fall!!!

  Johanna Davidsson 2017-07-20 17:38:39 http://johannadavidssons.blogg.se
  Svara
 • Åh vad kul Elin!! Jag har följt dej i herrans massa år nu och vet till 100% att du kommer att lyckas! Precis som du säger har du gått din egen väg och vågat säga vad du tycker. Jag kommer garanterat köpa dina produkter då jag känner att du är en person man kan lita på.
  Önskar dej stort LYCKA TILL!!!

  Kramar från en Värmlandstjej

  Lollo 2017-07-07 18:46:51
  Svara
 • Kommer til å kjøpe. Fantastisk nyhet! Gleder meg

  Lisa 2017-07-05 21:54:21
  Svara
 • Elin x Torsten är mitt förslag med förkortning E x T . Då kan namnet Elin stå för dig och din hårkompetens och Torsten stå för att produkterna är naturliga/djurvänliga tex ?.

  Louise 2017-07-05 10:54:09
  Svara
 • Asså blev nästan gråtfärdig när jag läste det här! Har följt dig i flera år och vill bara säga FYFAN VAD STOLT jag är över dig! Du är så sjukt duktig, driven, positiv och underbar! Är så glad för din skull att du är LYCKLIG och har hittat din kärlek! När dina produkter kommer ut så kommer jag köpa de direkt för jag vet att de kommer vara FANTASTISKA, precis som du! Lycka till med allt fina Elin, du är guld värd ❤

  karin 2017-07-04 19:33:48
  Svara
 • Snälla, gör allt 100% veganskt! Då har du här en trogen köpare 🙂

  Ninni 2017-07-04 16:51:23
  Svara
 • Grattis! vad kul ,klart du ska göra det och ser fram emot och få prova dina produkter sen 🙂
  tycker dina produkter ska ha ditt namn på Elin J eller ngt fint <3
  lycka till nu sweetie
  Kram Paulina

  paulina 2017-07-04 09:22:24
  Svara
 • Redan postat en annan kommentar angående brand name men iaf, jag förstår om moderna namn känns inne och coola, men undvik namn som är för generic och inte kan ha unika sökord. ”Hair goals”, ”Doctor hair” är exempel på det. Och ja, har ju ingen djupare mening bakom det annat än att, som alla andra märken hävdar, hjälpa hår. Däremot har ”Torsten”unik klang och har fin historia bakom sig, typ att det är din hund som hjälpte dig igenom en tuff tid då du fick hitta dig själv igen, och fick mod till att göra produkter etc. Annars är ”Style by Elin” redan gångbart då du redan etablerat det 🙂
  Lycka till!

  Nyooop 2017-07-04 01:25:41
  Svara
 • Hur kul och spännande som helst! Detta kommer bli succé fina Elin! Med din extrema noggrannhet, pricksäkra känsla och STIL kan det inte bli så mkt annat med dessa ev hårprodukter. Låt mig fundera på namnet lite, återkommer på det:)) Måste bara skriva att herregud vilket pangpar ni är, såååå himla snygga ihop alltså! Men hey! Berätta ngt om honom snart, vi vet ju knappt ngt och hur fick han just DIG? KRAM

  Åsa 2017-07-03 21:17:26
  Svara
 • Be there or be square! Självklart kommer det bli inköp av din produkter, gör gärna en Elin a la living proof heat protecter som torkar på rak arm, det är SÅ klockrent!

  Helen 2017-07-03 20:04:25
  Svara
 • Hej Elin. Hårdvårssprodukter finns det ju en miljon av. Men jag tänker på det du skrev om att du inte tagit emot nya kunder på flera år. Vore det inte mer rimligt om du höll i utbildningar och kurser istället och lärde ut din teknik till andra frisörer? Känns ju som efterfrågan på ”dig” är högre än ännu fler hårvårdsprodukter. Grattis till kärleken också <3

  Malin 2017-07-03 19:39:25
  Svara
 • ON FLEEK

  Tess 2017-07-03 19:05:36
  Svara
  • Svar på Tesss kommentar.

   Problemet med uttrycket ”on fleek” är att det är snott från AAVE, och skulle Elin välja det som produktnamn skulle hon få kommentarer på det, vilket flyttar fokus från produkten i sig. Dessutom är det för modernt namn och för generellt, vill man att det ska spridas måste man ha produktnamn som är mer utav en av sitt slag, så att man kan se hur väl share of voice funkar. Alla använder hashtags men om det är för vanlig en så kan man inte bedöma marketing och advertising lika väl. Ta tex att det finns bara ett L’Oréal och ett Shu Uemura.
   Ja, min svenska är konstig, men jag jobbar utomlands med detta, så vet inte hur man säger allt på svenska hahaha

   Nyooop 2017-07-04 01:15:07
   Svara
 • HAIR GOALS ??

  Camilla 2017-07-03 18:15:02
  Svara
 • Underbart! ? Längtar tills dina produkter kommer! ?

  Susanne 2017-07-03 17:17:09
  Svara
 • SJÄLVKLART ska du göra det!!!! <3

  Cornelia Granslätt 2017-07-03 17:01:15 http://www.devote.se/corneliagranslatt
  Svara
 • Spännande Elin! Ser fram mot att använda dina produkter!

  Ina 2017-07-03 16:36:11
  Svara
 • Kör på ”Torsten” fett coolt!

  Hanna 2017-07-03 16:11:16
  Svara
 • Kul!!
  Kör gärna djurvänligt också, det tror jag du vinner kunder på i längden! Lycka till

  Sofia 2017-07-03 14:57:43
  Svara
 • men du ja hittar plötsligt inte ditt budapest inlägg?:(

  emma 2017-07-03 11:33:42
  Svara
 • 1.STYLE BY ELIN
  2.DOCTOR HAIR
  3.MY WAY HAIR PRODUCTS
  4.JUST YOU
  5.THRUST ME
  6. LOVEHAIR
  7.IN LOVE with HAIR
  haha nu blir ungarna galna på mig så kan ej skriva fler förslag, men här är en som absolut kommer köpa dina produkter!! Sen tror ja en dag du vaknar mitt inatten o kommer på rätt namn!!!

  emma 2017-07-03 11:31:08
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   ”Thrust me”!!! Jag dööör, hahaha ??? Låter mer som en sexleksak än en hårprodukt ?

   M 2017-07-03 21:44:33
   Svara
   • Svar på Ms kommentar.

    hahaha kanske det???!! där o då lät de bra..hahaha
    så kan de gå utan en natts sömn och innan lunch me två vilda ungar runt en medan man skriver..
    men någon skrev on fleek
    om inte de skulle kännas konstigt mot podden är de ett grymt namn!

    emma 2017-07-03 22:39:43
    Svara
 • Låter hur bra som helst!!! Älskar din blogg och läst den i flera år och vet hur mycket du brinner för hår så därför skulle jag gärna köpa dina hårprodukter, då jag är övertygad om att de kommer bli toppen??Sen stort grattis till nya kärleken! Ni är ju bara så jäkla fina tillsammans! All lycka till er och stort lycka till med ditt nya projekt! Ser mycket fram i mot att få fortsätta följa dig både lite mer privat och jobbmässigt här på bloggen!Kram

  Linda 2017-07-03 11:23:33
  Svara
 • GUD vilken fantastisk idé och jag kan säga att jag har hoppats att detta skulle ske. Du är en hårGUDINNA och jag vet att dina produkter kommer bli en succé! Jag tror och hoppas att du får hjälp så du kan genomföra detta. Håller tummarna för dig och din framgång. Massa kärlek, Linn

  Linn 2017-07-03 11:18:47 http://nouw.com/linnotterbeck
  Svara
 • Så himla spännande ?? heja dig!

  Sofia 2017-07-03 10:58:04
  Svara
 • Åh vad kul! Jag kommer definitivt bli en trogen kund! Stort lycka till och kör hårt 🙂
  Kram!

  Jennifer 2017-07-03 10:42:08
  Svara
 • Det låter som en superbra idé, KÖR!

  Josefine 2017-07-03 09:47:48 http://daystyle.se
  Svara
 • Va roligt! Jag tror att det kommer bli hur bra som helst!!

  Anna 2017-07-03 09:41:04
  Svara
 • Jaa ? Spännande!

  Malin 2017-07-03 08:45:42
  Svara
 • JAAA Elin det här låter ju hur bra som helst! Finns nog få människor som kan lika mycket om hårvård som du, tror dina produkter skulle bli fantastiska. Kör kör kör

  Anna-Karin 2017-07-03 07:32:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!