Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Apoteket lanserar doft för huden, Sabé Masson

Hej hopp favvosar! 

## Först och främst, tusen tack för att ni är så peppade och glada för mina egna produkter. Jag blir helt tårögd över att läsa alla kommentarer, mail, sms och meddelanden jag har fått. Så häftigt att alla är så glada för min skull, jag är glad. Ni kommer få vara med på hela resan och ni kommer få hjälpa mig massor – så glad för det. ##

MEN – titta vad jag kommer med, parfymsticks från Sabé Masson. Dom innehåller hudvårdande ingredienser, 10% parfym och uppfyller Apotekets kvalitétskrav. Soft Perfumes är milda, har lugnande egenskaper och kan användas på hela kroppen. Dom kommer i jättefina förpackningar och dom är lätta att ta med sig.

Jag testade på handlederna och dom doftar mycket och länge. Det finns väldigt många dofter med av dom tre jag fick testa så tyckte jag mest om ”De Guerre Lasse”. Det är svårt med dofter då alla tycker olika men jag ska in i en butik och sniffa mig fram till min favorit. Jag har en känsla att jag kommer fylla hela väskan med doftstick, haha.

Jag tycker dessa är ett jättebra alternativ till vanlig parfym då dom är milda för huden, enkla och doftar minst lika mycket. Dom kostar 249 kr styck (klick) och finnas att köpa på utvalda Åhléns varuhus och på utvalda Apotek.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind