sommarplaner

God morgon fina ni!

Hur mår ni idag? Jag har vaknat upp pigg och rätt alert, ätit frukost med min älskling och ska snart åka till Linda på Miss Fancy Nails för att fixa mina naglar. Min parter in crime, Celina är utomlands så jag får hjälp av Linda för att fixa tassarna istället. Jag har inte bestämt mig vad jag ska göra men det brukar lösa sig där och då.

➜ Men hur som, jag har nämnt det tidigare och jag börjat smått förbereda mig inför min semester. Jag åker till Amsterdam på måndag med Rituals, det ska bli så spännande. Hela konceptet är ”Slow down” och det kunde inte passa mig bättre, eller hur.

➜ Jag kommer jobba två dagar på salongen efter Amsterdam och därefter tar jag tre veckors semester från salongen. Jag kommer försöka spendera så mycket tid jag bara kan med nära och kära, min stora kärlek och göra saker jag inte hinner med annars. Jag har så mycket förlorad tid med mina vänner efter en vår fullspäckad med jobb – det ska bli så underbart att spendera mer till med dom.

➜ Ni vet när man jobbar så mycket i veckorna och aldrig hinner vara hemma, ta spontan luncher eller känna för att ligga kvar i sängen fram till 11.00 när det är skinande sol ute? Varför är det så att bara för att det är strålande sol ute så ska alla hetsa ut i solen? Om jag vill sova fram till 11.00 och ligga och kolla på Netflix hela dagen så ska jag INTE ha dåligt samvete – det kallas semester.

➜ Jag har rest mycket under detta år hittills och jag känner mest för att vara strosa runt i Stockholm. Jag ska åka en sväng till Malmö där min kärlek är ifrån. Jag måste även ta med babyboo till Gävle, träffa på familjen kaos (min alltså). Om ni har några härliga Sverige-tips så får ni gärna tipsa om det.

➜ Om vi ledsnar helt på att strosa runt i Sverige så åker vi 3-4 dagar till, typ Spanien, Kroatien, Grekland eller Italien. Man måste ha en backup plan känner jag. Hur lyxigt det inte det att få spendera hela sommaren med sin stora kärlek? Jag som Charlotte i ”Sex And The City filmen” när Samantha frågar om tjejerna är lyckliga och Charlotte säger ”Varje dag” – där har ni mig just nu.

➜ Jag ska lägga hela sommaren på att planera uppstarten av mina produkter, GAHH!!

➜ Sedan fick jag veta att babyboo har bokat en överraskningsresa till oss i slutet på augusti som jag inte har en aning om vad han ska ta mig – men jag är så spänd på vad han har hittat på. Livet kan inte vara tråkigt med denna underbara man.

Annars tar jag det som det kommer, tre veckor kommer rassla på fort. Vad har ni för planer? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Älskar det du skrev om att inte ha dåligt samvete för att ligga kvar i sängen fast det är sol! ❤️❤️❤️

  Ida 2017-07-13 00:03:11
  Svara
 • Kör igenom pittoreska Gränna om nu kör e4an via Jönköping till Skåne

  Camilla 2017-07-08 11:36:44
  Svara
 • Semestertips att göra i Sverige:

  Åk till Trosa, strosa runt en solig härlig dag längs ån, ett stopp för lite cava då och då. Besök de små fina pittoreska butikerna Bohem, cozy och Lusthuset, små lummiga mysiga fikaställen finns lite varstans. Ta med badkläder.

  Som final; besök kvällstid efter bokning Resturang Fina fisken och avnjut deras fantastiska skaldjurstallrik med noga utvalt vin av deras sommelierer.

  Kan inte bli bättre, ett riktigt smultronstället. Så tillbringade vi vår bröllopsdag igår ❤

  Ha en fantastisk sommar Elin!

  Madeleine 2017-07-07 11:39:23
  Svara
 • Hej ??
  Åhhh njut av din ledighet! Själv gick jag på semester för 2 veckor sedan, ljuvligt. Nu är vi i Mellbystrand där jag själv spenderade varje sommar när jag var liten. Ett paradis!
  När ni ändå är i Malmö, då kan ni inte missa vackra Simrishamn, Österlen ☀️ Staden som blommar på sommaren ? Min stad.
  Kram!

  Josefine 2017-07-06 22:35:26
  Svara
 • Jag åker till USA i mitten av augusti för att hälsa på min familj där och är så galet peppad på det. Jag jobbar väldigt mycket och behöver verkligen komma hemifrån och slappna av.

  Marieh 2017-07-06 21:54:52
  Svara
 • Hej Elin! Mitt hår har gått igenom kanske 5 färgningar bara under ett år och det senaste jag gjorde var att färga det mörkbrunt eftersom jag vill låta håret vila från det blonda (jag färgade det blont och det brände håret så jag började tappa hår och fick massa kluvna toppar). Min frisyr just nu är mellanlångt sen ser det ut som att jag har uppklippt övre delen och där fram vid benan men det är hår som har gått av när jag färgade det blont. Har mått dåligt över håret då jag alltid har velat ha långt hår och senaste gången ville jag endast fräscha upp färgen inför min resa hos frisören när jag gjorde det blont men han la massa slingor och blekte (han färgade hela håret först). Just nu ser håret iallafall friskare ut (färgade blont för ca 3 veckor sen och nu brunt) min fråga till dig är hur ska jag göra om jag vill göra balayage igen eller ska jag låta det vila? Tycker inte om hur det ser ut just nu då det är för kort och för mörkt. Har även funderat på Hairtalk tills det växer ut kanske och sen färga men vill inte slita på håret mer än vad det är? Har du några tips och råd 🙂

  Elin 2017-07-06 16:51:53
  Svara
 • Jag får dåligt samvete av att ligga inne när det är sol eftersom vädret är som det är i Sverige. Men man behöver ju inte vara ute hela dagen liksom. Dessutom brukar jag slå två flugor i en smäll. Kolla på Netflix när jag solar på balkongen. ?

  ErikaJ 2017-07-06 16:36:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!